• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Rosense rnleri hakknda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
herkese merhaba,
ben de rosensele ilgili deneyimimi paylaşmak istedim.ben yüz kremini ve gül suyunu kullanıyorum, cildim karma.ilk başlarda yüzümü kızarıklaştırıyordu ve gül suyu da pek bir işe yaramıyor gibiydi.iki ay falan belki de üç ay azimle devam ettim bir hafta falan önce artık kremi sürünce cildimi kızartmadığını tersine yatıştırdığını, hatta banyo sonrası kızaran cildimi rahatlattığını fark ettim, oldukça şaşırdım doğrusu.temizleyici olarak clinique kullanıyorum bir de toniğini, açıkçası gül suyu clinique tonik gibi temizlemiyor ama onu da belirteyim, tekrar cliniqe mi dönsem rosense devam mı etsem bilemiyorum, artık cilt ürünlerim bitince o anki ruh halime göre karar veririm kaydirigubbakcemile3 ama her ürün herkese iyi gelecek diye bir şey yok o yüzden bir denemek lazım diye düşünüyorum, hem fiyatları da gayet uygun, bir de bir süre kullanmak gerekli öyle iki günde üç günde pek belli olmayabiliyor bence.

herkese bol aydınlık ciltli günler bayanssulusmile

Merhaba kızlar,bende nemlendirici yüz maskesini aldım ama hiç beğenmedim,aynı el kremleri gibi.Yüz kremlerinin de testerlerını vermişlerdi,onlarıda beğenmedim.Gül suyunu aldım ama henüz kullanmadım.Cildimde karma,tecrübemi söylemek istedim..

ben gül suyunu kullandım gece yatmadan önce onu sürdüm.
çok güzll kokusu falanda ağır değil..

merhaba. ben de az önce rosense el ve vücut kremini aldım aktardan. bana yüz için de kullanabilirsin dedi. bir arkadaşım da kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. ayrıca lavanta aldım ve kaynatıp demledim onu da tonik olarak kullanacağım. bu arada cildim kuru-normal-karma gibi çok garip. bir de cildimde T bölgemde ufak sivilcelenme var ve geçen gün cilt testine girdiğimde kadın cildimin berbat olduğunu söyledi. nem oranı yaşıma göre %50 olması gerekirken %20 çıktı ve aşırı yağlanma kızarıklık ve sivilce izleri çıktı. onun için de köpük şeklinde balsamlı ve papatyalı bir sabunumsu bişey verdi. 5 gündür de onu kullanıyorum. daha önceleri de gül suyunbu tonik olarak kullanmışlığım vardı. doğal ürünlerden şaşmamak lazım :1: :66:

Renkli grubu kesinlikle doğal değildir.yerli firma olduğunu söyleyen rosense renkli grbunu neden makyaj malzemelerini çinde yaptırıyorlar.

kızlar ben rosense'nin dudak vazelini ve gülsuyunu kullandım.

dudak vazelini gece yatmadan kullanmak gerekiyor. öyle faydalı oluyo. ama gülsuyunu pek sevmedim. çok kötü kokuyo. ayrıca faydası da yok gibi.

Ben ıspartada okudum orda okuduğum dönemlerden beri,yani 99 dan beri,rosenseyi bilirim ve kullanırım,hatta okuldan sonra "keşke izmit tede olsa "derdim ünlü olmasına sevindim,tatillerde hep eve götürürdüm.Neyseki artık çok kolay ulaşabiliyorum,şunu bilmenizde fayda var
gül ürünleri kuru ve kuruya dönük ciltlerde maksimum etki sağlar,zira gül yaplıdır,yağlı cilde iyi gelmeyebilir.
Lancome un malzemelerinin içinde gül esansı rosenseden alındığını duymuştum.
ben lancomeun yüz yıkama ürününü aldım,keşke almasaydım,biter bitmez rosense ye dönüş yapacağım.Tınik yerinede gülsuyu kullanıyorum..Cilt tipiniz uygunsa kullanın ve ürünlerine güvenin.
:13:

Ceylin, ben de ispartaya gittigimde kesfetmistim gulsuyu ile benim lancome tonigin karbon kopyasi gibi ayni koku ve yapida oldugunu:)))) Lancome a bir daha kim para verir, o gezi donusu bir kolu dolusu getirmistim eve valla kapisildi bana kalmadiydi :)

rosense'nin gül suyunu kullanıyorum cildime inanılmaz bir parlaklık geldi. Şaşırıdım doğrusu ve pamuk gibi yaptı. peelingini ve nemlendiricisini almayı düşünüyorum. Ancak renkli
ürünlerin çinde yapıldığı söylenmiş. Aldığım gül suyu pembe şişede bir tanıdığım bu markanın güvenilir olduğunu tanıdığını söyledi ancak çinde yapılıyorsa düşündürücü.

Peelingini ve kremi kullandım.
Burnumun üstündeki siyah noktalar bi süre sonra yok oldu tabi kullanmayı bırakınca tekrar çıktılar.
Ama kullandığım süre içinde cildim çok pürüzsüzdü ve yumuşaktı.
Ama şöyle bir şeyde var biraz yüzümü parlatıyordu :)

rosense gül suyunu severek kullanıyorum diğer elit kozmetik ürünlerime rağmen asla vazgeçmeyeceğim bir ürün diğer gülsuyu denilen ürünler gibi esans ve boyayla elde edilmediği için kokusu biraz farklı ama doğal . mesela eşinize masaj yapacaksınız ama masaj yağları yazın çok yoğun gelebiliyor ben gülsuyu ile biraz sulandırıyorum güzel sonuç alıyorum duş sonrası tüm vucuduma tonik olarak sürüp nemlendiricimi üzerine sürüyorum. Yalnız kozmetik ürünlerine güvenmiyorum henüz türkiye bu konuda yolun çok başında isveç ve japonları kozmetik konusunda başarılı buluyorum . gül bizim işimiz suyuna yağına güveniyorum .

Bence de rosense gülsuyu çok güzel. el kremini kullanmıştım bir de o da gayet iyiydi;) Ama gülsuyu vazgeçilmezim. Sabah akşam tonik niyetine kullanıyorum ve oldukça memnunum.:65:

Peelingini ve kremi kullandım.
Burnumun üstündeki siyah noktalar bi süre sonra yok oldu tabi kullanmayı bırakınca tekrar çıktılar.
Ama kullandığım süre içinde cildim çok pürüzsüzdü ve yumuşaktı.
Ama şöyle bir şeyde var biraz yüzümü parlatıyordu :)

siyah noktalarda etkili mi peelingi canım? benim siyah noktalarımla biraz başım dertte de.ne kullansam napsam diyorum hep :50:

neyse benimde erkek arkadaşım ıspartada okuyo kızlar ve okuduğum yerden çok ıspartada oluyorum galiba:1: rosense ürünlerinden bende çok memnunumçkremi ve gül suyu mükemmel gerçekten.

Ben çok memnun kaldım siyah noktalara iyi geliyor cilt parlak oluyor biraz ama bu peelingtenmi yoksa maskeden mi yoksa kremden mi bilemedim çünkü ben üçünüde kullanıyordum.parlama sorunu haricinde ben çok memnundum. Loreal kullanıyorum şimdi ama hiç memnun değilim ilk başta iyi güzel gibi geldi ama sonra cildim kötü oldu bıraktım onu rosense dönücem.

Çoğu kişi gülsuyundan memnun..Okuduklarımdan anladım ki cildi hassas olanlar bu markanın ürününü kullanmamalı yan etki yapabiliyor.Ben de gülsuyunu kullanıyorum ilk önce sebamed jelle temizliyorum snra sürüyorum gayet güzel cildim.Ergenlkte sivilceli ve cok yaglıydı.Şimdi yavas yavas cildim kendini bulmaya basladı.Ben gayet memnunum gülsuyundan

bende gülsuyunu kullandım çok güzeldi burda bulamdım şelale aldım sebamedle yıkıyorum gülsuyuyla siliyorum

Rosens ürünleri harika yahu. Sabun ve kremini kullanıyorum daha sonrasında makyaj yaptığımda o kadar pürüzsüz bir yüzüm oluyor ki kokususa müthişş.

Ben rosense dudak kremini kullandim kullanmaya devam da ediyorm gayet memnunum .

Back