• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Rosense rnleri hakknda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
rosensenin gülsuyu ile köpüğünü kullanıyorum
bu sıcaklarda benim cildime iyi geldi valla
bir zarar vermedi cildime yanı

cilde zararı olmuyor ama hiç bir yararı da olmuyor. Temizleme köpüğü cildimin yağını bile arındıramıyordu. Gülsuyu ve toniğinin de sıkılaştırdığını görmedim.:1no2:

Arkadaşlar, Rosense ürünlerinin sadece Gül suyunu ve güneş kremini bir de temizleme köpüğünü kullandım.

Gül suyu 10 numara. Hiç bir tonik bana iyi gelmedi bu zamana kadar. Hepsi gözeneklerimi açtı. Ama gül suyu o kadar doğal ve saf ki, sanki yüzümü suyla siliyormuşum gibi ve gözeneklerim sıkılaştı.

Rosense Temizleme köpüğü çok pratik. Fakat nedense sanki bende sivilcelenme yapıyormuş gibi geldi bana. O köpükle yüzümü yıkadıktan sonra hemen 1-2 gün sora sivilceler cereyan ediyor.

Güneş kremi de süper. Gerçekten koruyor. Koyu kıvamlı bir krem ama bana koca bir yaz dayandı kaydirigubbakcemile2

Ben şahsen yüzümü zeytinyağlı defneli sabunla yıkıyorum. İnanılmaz memnunum. Hem de 4 aydır..

Sevgiler

rosense ürünlerinden bir çok çeşidini aldım açıkçası pek memnun kalmadım.Ancak nefisss kokuyorlar ürünlerinin albenisi var ve oldukça ucuz.bıodroda ürünlerini tavsiye edebilirim.Bir ara Türkiyeye gelmesi durmuştu şimdi durum ne bilmiyorum bir buçuk senedir almıyorum.Biraz pahalı ama değiyor.

bnde dün rosense gül suyumu aldım,cildim yağlı,brz düzenli kullanıım fikrimi sölerim

ben gül suyunu aldım. gülsuyu kokusundan pek hoşlanmazdım eskiden de ama bunun kokusu biraz garip geldi bozuk olabilirmi acaba. aldığım yerde yeni gelmiş raflara henüz diziyolardı ama emin olamadım :uhm:

ben rosensenin gül suyunu kullanıorum.cildimi temizliorum ve cok memnunum..hihoyyyt

ben gülsuyunu kullanıyorum tonik olarak, cildim karma, ben çok memnun kaldım.
diğer ürünlerini çok merak ediyorum ama tam doğal değiller. içinde hepsinin gül özü-yağı var ama tüm zararlı bileşimler de var.
aynı şekilde Ispartada bir gül markası daha var AKİTA.
bunun ürünleri daha doğal ve kaliteliymiş. kullanan var mıı ?
veya ıspartadakiler biliyor mu bu markayı ?

ben gül suyunu aldım. gülsuyu kokusundan pek hoşlanmazdım eskiden de ama bunun kokusu biraz garip geldi bozuk olabilirmi acaba. aldığım yerde yeni gelmiş raflara henüz diziyolardı ama emin olamadım :uhm:

şekerim o doğal olduğu için öle kokuyor..bir gül yaprağını al parmakların arasında sık ve kokla aynı o koku:)) ben kullanıyorum 4 aydır gülsuyunu çok memnunum.. ayrıca bi arkadaş genç ciltlere kullanılmaz yazmış.. hiç alakası yok.. bebeklere bile kullanılan bişey doğal gülsuyu..köpüğü çok güzel ama cildim baya yağlı olduğu için protex anti bakterial sabun kullanıyorum ben..nemlendiricisinin deneme boyunu kullandım çok beğendim..hep doğal herzamn doğal...

bnm cildm çok kuru ama gülsuuyu acaip ii geldi .ok mmenun kaldım bn şahsen

rosense'nin el ve vücud losyonunu kullanıyorum
cildimi yumuşacık yapıyor ve harika kokusu saatlerce geçmiyor.
bir de parfümünü aldım
çok hafif bir kokusu var
memnunum ikisinden de =)

Evet canım gülsuyu genç ciltlerde kullanılmaz. Ben 30 lara geldiğimde ancak kullanmaya başladım. Aslında gerçekten işe yarıyor mu bilmiyourm siyah noktalara iyi geldiğini söyleseler de bende işe yaramadı belki daha uzun süre kullanmalıydım. Ama kullanamadım allerji yaptı. Hassas ciltlerde hemen kaşındırıyor.

Rosense markayı kuzenim kullanıyor. Ve bildiğim kadarıyla memnun. Özellikle el kreminden çok memnun kalmıştı. Yüz kremi de iyi olmalı zaten çok pahalı da değiller çok merak ediyorsan deneyebilirsin.

Sivilcelerin siyah noktaların var ama cildin nasıl hassas mı benim ki gibi? Birşey kullandığında hemen kaşinti kızarıklık oluyor mu?

Öncelikle şunu söylemeliyim; hiçbir kozmetik mucize yaratmıyor.

Ancak senin hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama "YVES ROCHER" diye bir marka var kozmetik dükkanı şeklinde body shop gibi. O dükkanda problemli cltler için hazırlanmış greyfurt özlü bir set var tavsiye ederim. SOIN CLARIFIANT
yüz yıkama jeli ve kokusu pekte hoş olmayan bir toniği var ancak cildi güzel yapıyor ben kullanmış ve memnun kalmıştım.

Şimdi baktım Ankaradaymışsın. Armadada var o dükkandan gidip bakabilirsin.

canımm ya gülsuyu genç ciltlerde kullanılmaz demişsinz ama 18 yaşındaym ona başlamayı dşünüodum annem gençken hep gülsuyu pudra kullanmış cildi çok gsel. ne gbi bi zararı olurki gülsuyunun? kullanmayaym mı :uhm:

ben 2 yıldır düzenli olarak temizleme sütü,gülsuyu ve toniğini kullanıyorum.Rengi, kokusu ve gülsuyu olması sebebiyle yöneldim.ALışınca da kullandım.Bi zararını görmedim ama yararını da görmedim.2 yıldır kullanmama rağmen şu işe de yaradı diyemicem.Cildim kuru sayılır ve hassasiyet var.Bir hafta kadar önce eczanede 'babe' ürünlerini tavsiye ettiler şu anda onları kullanıyorum.Ondan da bi sonuç çıkmazsa tekrar rosensa devam

rosense in göz çevresi kremi nasıl arkadaşlar, almayı düşünüyorum da.

Kızlar ben de rosense in temizleme köpüğü,tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum günlük temizlik için.. Cildim çok yağlı ve yağlı ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum.. Cildime duru bir görüntü verdiğini hissediyorum.. Gül, kozmetik birçok üründe kullanılıyor zaten..Şimdi göz çevresi kremini de aldım kullandıkca sonuçlarını yazarım ;)
Bence herşeyden önemlisi cildinize en uygun ürünü bulmak ve düzenli kullanmak.. Düzenli yapılmayan hiçbirşey ii sonuç vermiyor..

Kızlar ben de rosense in temizleme köpüğü,tonik ve nemlendiricisini kullanıyorum günlük temizlik için.. Cildim çok yağlı ve yağlı ciltler için olan ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum.. Cildime duru bir görüntü verdiğini hissediyorum.. Gül, kozmetik birçok üründe kullanılıyor zaten..Şimdi göz çevresi kremini de aldım kullandıkca sonuçlarını yazarım ;)
Bence herşeyden önemlisi cildinize en uygun ürünü bulmak ve düzenli kullanmak.. Düzenli yapılmayan hiçbirşey ii sonuç vermiyor..

arkadaşım 1-2 kez sürsen de nasıl tavsiye ediyormusun göz kremini acil almam lazım, sonuç bekliyorum....sositososito:teytey:

Ben de Rosense gül suyu aldım geçen gün Ankara'dan,

Bakalım kullanmaya başlıcam,

Sonuçlarını burdan aktarırım sizlere bayanlar...

zemuszemus

Hayatımda, cildimi bu kadar mahfeden başka hiç bir kozmetik ürünü olmadı. Köpüğünü ve toniğini almıştım, 2 ay kadar kullandım, cildimde kızarıklıklar, pütürler ve bir sürü deri döküntüsü meydana geldi. Aldığım ürünleri attım ve gidip hemen Oxygen serisinin jel, tonik ve gece kremini aldım, cildim anca kendini toparlamaya başladı.
Bir daha "Rosense" gördüğüm heryerden kaçacağım :)

Back