• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Rosense rnleri hakknda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
mrb kıslar ben aranıza yeni katıldım. sizlerden alacağım çok tavsiyeler olduğuna inanıyorum. kızlar benim yüzümde eskiden kalan sivilce lekeleri var ayrıca siyah noktalarım hatta hafif de olsa çillerim var anlayacağınız çok sorunlu bir cilde cahibim. bu yüzden yüzüme bir ürün kullanırken çok çekiniyorum.rosense cilt bakım ürünlerini yeni keşfettim ama kullanmakta tereddüt ettim?????????almakla almamak arasında kararsızım. sizin tavsyelerinizi bekliyorum ne dersiniz kullanayımmı bu ürünleri ya da tavsiye edebileceğiniz başka ürünler var mı???????bilgisi olan arkadaşlar yardmlarınızı bekliyorum:uhm::uhm::uhm:

bi de kızlar rosensin sanırım makyaj için ürünleride varmış fondoten, pudra falan doğal olduklarını iddia ediyorlar.bu ürünleri de kullananlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.....

rosense in sadece gül suyunu kullandım, cildim karma, o daha da parlattı cildimi ışıl ışıl oldum, artık kullanmıyorum, niye her duyduğumu alırsamm :mymeka:

benim cildimde yağlı o zaman kim bilir ben nasıl olurum:roflol:

ama çok kişiden iyi yorumlar da duydum...bilmiyorum ki ne yapsam:sm_confused:

kıslaaaaarrr hadi yokmu başka kullanıp fikirlerini paylaşacak olan:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm bende daha dün yüz temizleme köpüğünü aldım işte ikinci gün fazla bi değişiklik yok ama hoşuma gitti doğal gülduyuda aldım tonik die kullanıom onuda

ewet canım tam da benim almayı düşündüklerimi almışsın...temizleme köpüğü ve gülsüyu:dance::dance::dance:

canım kullndıkça sonuçlarını buraya yazarsan sevinirim.. bi de canım cildin nasıl?????kuru?? yağlı?? karma??

bende nemlendiricisini almıstım bırak nemlendırmeyi zımpara gibi olmustu yüzüm sayesinde

ewet canım tam da benim almayı düşündüklerimi almışsın...temizleme köpüğü ve gülsüyu:dance::dance::dance:

canım kullndıkça sonuçlarını buraya yazarsan sevinirim.. bi de canım cildin nasıl?????kuru?? yağlı?? karma??

cildim karmas canım alnım ve burnum yağlı diğer bölgeler kuru
köpük temizleyicisi çok hoşuma gitti aslında
küçük boyları var 5,5ytlye aldım denemek için 80ml
istersen sende bi al dene
ıspartalı olduğum için demiorum ama gül ürünleri çok güzel :1closedeyes:
tavsiye ederim :içelim:

ya ıspartada okuyorumda ben hiç güvenip almadım gül ürünü.. kimyacı bi arkadasım kullanmasanda olur pek bi numarası yok demişti.. ama rosensenin ürünlerini merak ediyorum.. satıs yerlerinede girdim cok güzeldi ama bilemiyorum.. bide baska bi gül suyu kullandım bende bi işe yaramadı.. ama rosense de %100 deniyo.... nekadar ii sonucları var bilmiyorum

ışıl bende ıspartada yaşıom ve okuom hangi bölüm ????

rosense in sadece gül suyunu kullandım, cildim karma, o daha da parlattı cildimi ışıl ışıl oldum, artık kullanmıyorum, niye her duyduğumu alırsamm :mymeka:

Evet canım gülsuyu genç ciltlerde kullanılmaz. Ben 30 lara geldiğimde ancak kullanmaya başladım. Aslında gerçekten işe yarıyor mu bilmiyourm siyah noktalara iyi geldiğini söyleseler de bende işe yaramadı belki daha uzun süre kullanmalıydım. Ama kullanamadım allerji yaptı. Hassas ciltlerde hemen kaşındırıyor.

Rosense markayı kuzenim kullanıyor. Ve bildiğim kadarıyla memnun. Özellikle el kreminden çok memnun kalmıştı. Yüz kremi de iyi olmalı zaten çok pahalı da değiller çok merak ediyorsan deneyebilirsin.

Sivilcelerin siyah noktaların var ama cildin nasıl hassas mı benim ki gibi? Birşey kullandığında hemen kaşinti kızarıklık oluyor mu?

Öncelikle şunu söylemeliyim; hiçbir kozmetik mucize yaratmıyor.

Ancak senin hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama "YVES ROCHER" diye bir marka var kozmetik dükkanı şeklinde body shop gibi. O dükkanda problemli cltler için hazırlanmış greyfurt özlü bir set var tavsiye ederim. SOIN CLARIFIANT
yüz yıkama jeli ve kokusu pekte hoş olmayan bir toniği var ancak cildi güzel yapıyor ben kullanmış ve memnun kalmıştım.

Şimdi baktım Ankaradaymışsın. Armadada var o dükkandan gidip bakabilirsin.

Son düzenleme:
Evet canım gülsuyu genç ciltlerde kullanılmaz. Ben 30 lara geldiğimde ancak kullanmaya başladım. Aslında gerçekten işe yarıyor mu bilmiyourm siyah noktalara iyi geldiğini söyleseler de bende işe yaramadı belki daha uzun süre kullanmalıydım. Ama kullanamadım allerji yaptı. Hassas ciltlerde hemen kaşındırıyor.

Rosense markayı kuzenim kullanıyor. Ve bildiğim kadarıyla memnun. Özellikle el kreminden çok memnun kalmıştı. Yüz kremi de iyi olmalı zaten çok pahalı da değiller çok merak ediyorsan deneyebilirsin.

Sivilcelerin siyah noktaların var ama cildin nasıl hassas mı benim ki gibi? Birşey kullandığında hemen kaşinti kızarıklık oluyor mu?

Öncelikle şunu söylemeliyim; hiçbir kozmetik mucize yaratmıyor.

Ancak senin hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama "YVES ROCHER" diye bir marka var kozmetik dükkanı şeklinde body shop gibi. O dükkanda problemli cltler için hazırlanmış greyfurt özlü bir set var tavsiye ederim. SOIN CLARIFIANT
yüz yıkama jeli ve kokusu pekte hoş olmayan bir toniği var ancak cildi güzel yapıyor ben kullanmış ve memnun kalmıştım.

Şimdi baktım Ankaradaymışsın. Armadada var o dükkandan gidip bakabilirsin.

canım daha önce çok fazla olmasada cildimde farklı ürünler denedim. çok hassas değil cildim kızarıklık kaşıntı falan olmuyor. sadece bazen ufak ufak sivilce gibi küçük kabarcıklar oluyor ama onlarda bir iki günde kuruyup kayboluyor. deneme tahtasına dönmesini istemediğim için rosenside fiyatı uygun olmasına reğmen hemen alıp kulanmak istemedim.önce bi kullananların yorumlarını duymak iyi olu diye düşündüm.bahsettiğin ürünlerin sitesine girdim.orda anlatılan etkileri yapıyorsa gerçekten tam benim aradığım ürün.hem bakım yapıyor hemde izleri ve siyah noktaları yok ediyor. şimdi ankara dışındayım ama ağustos sonu gibi dönücem inşallah ankaraya ilk işim gidip bu ürünü incelemek olacak.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

bir de ben kullandım işe yaradı demişsin. canım senin nasıl problemlerin vardı.?????
mesela sivilce izi ya da çillerin varmydı????bunlara iyi geldi mi??????

ay ne çok soru sordumsırnaşık şeysorgu meleği gibi.sen benim kusuruma bakma canım.yeni işe başlıycam da cildim şöyle bi derlenip toparlansın istiyorum.o yüzden bu kadar heyecan yaptım.:dance::dance::dance:

Ben Rosensenin gül suyunu kullandım..
Çok düzenli kullanmadığım için kesin birşey söyleyemicem sırnaşık şey
Ama kullandığım dönemlerde olumsuz bir etkisini hiç görmedim, cilt tipim karma...
Yinede siz araştırın iyice inş cildinize uygun ürünü bulursunuz :1hug:

canım daha önce çok fazla olmasada cildimde farklı ürünler denedim. çok hassas değil cildim kızarıklık kaşıntı falan olmuyor. sadece bazen ufak ufak sivilce gibi küçük kabarcıklar oluyor ama onlarda bir iki günde kuruyup kayboluyor. deneme tahtasına dönmesini istemediğim için rosenside fiyatı uygun olmasına reğmen hemen alıp kulanmak istemedim.önce bi kullananların yorumlarını duymak iyi olu diye düşündüm.bahsettiğin ürünlerin sitesine girdim.orda anlatılan etkileri yapıyorsa gerçekten tam benim aradığım ürün.hem bakım yapıyor hemde izleri ve siyah noktaları yok ediyor. şimdi ankara dışındayım ama ağustos sonu gibi dönücem inşallah ankaraya ilk işim gidip bu ürünü incelemek olacak.verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

bir de ben kullandım işe yaradı demişsin. canım senin nasıl problemlerin vardı.?????
mesela sivilce izi ya da çillerin varmydı????bunlara iyi geldi mi??????

ay ne çok soru sordumsırnaşık şeysorgu meleği gibi.sen benim kusuruma bakma canım.yeni işe başlıycam da cildim şöyle bi derlenip toparlansın istiyorum.o yüzden bu kadar heyecan yaptım.:dance::dance::dance:

Estağfurullah sor tabi :)
Ben yves rocher markasının çeşitli ürünlerini kullandım. Diğer markalara göre fiyatları uygun ve kaliteli. Ancak bence en iyi kozmetik ürünün cilde etkisi anca %25 tir gibi geliyor. Çok ürün kullandım bu zamana kadar çok farklı markalar denedim.
Benim problemli bir cildim vardı / hala da var. Yağlı, açık gözenekli, sivilceli.
Ayrıca hassas yani allerjik, ayrıca beyaz tenliyim güneşte hemen çillenir lekelenirim..
Daha ne olsun dediğini duyar gibiyim :roflol:
dermatologlara da gittim ilaçlar da kullandım.. ama sivilceler hep vardı.

Bu soin clarifiant dediğim ürün iyi geldi, yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkadığımda cildim sanki şeffflaşmış gibi oluyordu anlatması zor ama sanki gerçekten temizlenmiş arınmış gibi. Toniğin kokusu kötü ama o da yağlanma sivilce ve siyah nokta problemlerine iyi gelmişti. Bu markanın başka ürünlerini de kullandım onlardan da memnun kaldım. Üstelik kampanyaları oluyor fiyatları zaten çok fazla değil kampanyalarla daha da uygun oluyor, kart çıkarırsan puan toplayıp indirim ve ya ürün kazanıyorsun...Hatta doğumgünümde bana basit te olsa bir bilezik yollamışlardı. İnsanın hoşuna gidiyor a.s

Şimdi yaşimin ilerlemesiyle yağlanma da azaldı dolayısıyla bu tarz ürünler cildimi kurutuyor kullanmıyorum sivilce problemimde azaldı tabi.
Dediğim gibi bir yves rocher dan memnun kaldım bir de clinique 3 step.

Umarım yardımı olur sevgiler

arkadaşlar bende rosense in yüz temizleme köpüğünü kullanıyorum,çok memnunum
gülsuyunu da temizleme köpüğünü uyguladıktan sonra tonik olarak kullanıyorum,gül suyunun pek bi numarası yok,belki cilt tipine göre deişiyordr benimki karma

pekş kızlar makyaj ürünleri nasıl ben bir arkadaşlında gördüm açık yeşil ürmüştü cok beğendim ama henuz alıp kullanmadım kullanamlr varmı

pekş kızlar makyaj ürünleri nasıl ben bir arkadaşlında gördüm açık yeşil ürmüştü cok beğendim ama henuz alıp kullanmadım kullanamlr varmı

ewet kıslar rosensin makyaj ürünleri hakkında bilginiz varsa onlarıda yazar mısınız???özellikle fondöten ve pudraları nasıl???

Estağfurullah sor tabi :)
Ben yves rocher markasının çeşitli ürünlerini kullandım. Diğer markalara göre fiyatları uygun ve kaliteli. Ancak bence en iyi kozmetik ürünün cilde etkisi anca %25 tir gibi geliyor. Çok ürün kullandım bu zamana kadar çok farklı markalar denedim.
Benim problemli bir cildim vardı / hala da var. Yağlı, açık gözenekli, sivilceli.
Ayrıca hassas yani allerjik, ayrıca beyaz tenliyim güneşte hemen çillenir lekelenirim..
Daha ne olsun dediğini duyar gibiyim :roflol:
dermatologlara da gittim ilaçlar da kullandım.. ama sivilceler hep vardı.

Bu soin clarifiant dediğim ürün iyi geldi, yüz yıkama jeliyle yüzümü yıkadığımda cildim sanki şeffflaşmış gibi oluyordu anlatması zor ama sanki gerçekten temizlenmiş arınmış gibi. Toniğin kokusu kötü ama o da yağlanma sivilce ve siyah nokta problemlerine iyi gelmişti. Bu markanın başka ürünlerini de kullandım onlardan da memnun kaldım. Üstelik kampanyaları oluyor fiyatları zaten çok fazla değil kampanyalarla daha da uygun oluyor, kart çıkarırsan puan toplayıp indirim ve ya ürün kazanıyorsun...Hatta doğumgünümde bana basit te olsa bir bilezik yollamışlardı. İnsanın hoşuna gidiyor a.s

Şimdi yaşimin ilerlemesiyle yağlanma da azaldı dolayısıyla bu tarz ürünler cildimi kurutuyor kullanmıyorum sivilce problemimde azaldı tabi.
Dediğim gibi bir yves rocher dan memnun kaldım bir de clinique 3 step.

Umarım yardımı olur sevgiler

nemida inan aynı problemleri yaşıyoruz.ilk fırsatta soin clarifiant serisini deniycem inşallah.elbette bütün bu cilt problemlerim uçup gitmiycek ama az da olsa hafiflemesi bile bana yeter.

canım aynı sorunları paylaştığımız için merak ettim.makyajında hangi ürünleri kullanıyorsun???özellikle kapatıcı ve fondoten konusunda ben çok tedirginim.açıkçası hiçbir markaya güvenemiyorum.hiçbirini yüzüme sürmekte istemiyorum.zaten öğrenciyken çok fazla makyajda yapmıyordum açıkçası.ama şimdi işyerinde yapmam gerekecek günlük kullanım için önerebileceğin ürünler varsa çok sevinirim.

yardımların için şimdiden teşekkür ederim.

:DD bende ıspartada okuyorum, KK da ıspartalı üniversiteliler çok anlaşılan.bu arada bnm bi arkadaşım kullanıodu.çok memnundu rosense toniğinden.

rosensenin gülsuyu ile köpüğünü kullanıyorum
bu sıcaklarda benim cildime iyi geldi valla
bir zarar vermedi cildime yanı

Back