Canım Neutrogena bu saydığın ürünlerden hem daha kaliteli hem de daha doğal içeriklidir. emin olabilirsin...
Rosense'in Gülsuyu hariç diğer tüm ürünlerinde klasik kimyasal maddeler mevcut. Dermokilin basit maskesinde de var. Garnier zaten ortalama bir marka.
Değiştirmekte kararlıysan, doğal oldğuna emin olduğun veya güvenilir bir dermokozmetik markayı araştır canm...
cnm teşekkür edrim cvb için...yaa bu neutrogena temizliyo ama benim sanki cilt rengim koyulaştı buna başladıktan sonra.ayrıca çıkan sivilcelerim sanki daha geç iyileşiyo birde izleri kırmızı kırmızı kalıyo. bu seneye kadar böle bi sorunum yoktu yani sivilce çıkardı ama izleri geçerdi..bu jeli kullandığımdan beri izleri kırmızımsı kalıyo yaaaa.ben rosense temizleme jeli ve gülsuyunu da tonik olarak düşünüyorum...ama daha karar veremedim.bi ürünü de hemen başalyıp bırakmak istemiyorm.etkisini gööstersin diye bayağı uzun kullanıyorm.o yüzden halen ve halen araştırmaktayım.
Dermokil kullanmayın ben kullandım yağlı ciltler için olan setini hiç bi işe yaramıyo. rosense'in gülsuyunu kuallandım sadece. temiz cilde uygulanırsa işe yarar çünkü temizleyici özelliği yok, suratınızı sildikten sonra pamuğa bakarsanız pamukta kir görmezsiniz. Halbuki sıradan bir tonikle bile silince pamuk kirleniyor normalde. garnier kullanmadığım için bi şey söyleyemem. kolay gelsin...
Neutrogena ben kullanıyorum çok çok memnunun hakikaten deep clean yani... ama demekki senin cildine iyi gelmiyor ben dermokilin maskesini ve yüz kremini kullanıyorum ama aman aman diyebileceğim ürünler değil garnier şu zamanlar revaçta ama kullanmadım kullananlar memnun..
Ben resonse kullanmaya başladım. Önceden sadece tonik olarak gül suyunu kullanıyordum. Geçen hafta clean clear aldım cildimi mahvetti, Sİyah noktalarımı arttırdı ve tahriş yaptı.bende siyah nokta ve gözenekler aşırı belirgindi.
2 gün önce rosensanın temizleme köpüğünü gül suyu ve nemlendiricisini aldım. Cildim güzelleşmeye, siyah noktalarım azalmaya ve gözeneklerim kapanmaya başladı.. Herkese şiddetle tavsiye ederim..
Şimdilik Rosenseye devammm..:)