Göz Çevresi Bakımı Rosense göz çevresi kremi

ZUHAL42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
51
0
Kızlar rosense göz çevresi kremi kullanan var mı arnızda.Doğal diye duydum merak ettim ama alap almamak konusunda tereddüt ediyorum.
Daha önce hiç göz için ayrı krem almamıştım ama yaşım 30 sanırım artık daha dikaktli olmak gerekiyor.Ama doğal olsun ve iyi olsun istiyorum.
***Birde göz kremleri nasıl kullanılır.Göz kapaklarına da sürülür mü?Yoksa sadece göz altı ve kaz ayağı bölgesine mi uygulanır?
Lütfen bilgili arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum
Sevgilerle...kaydirigubbakcemile5

canımcım geçen hafta bende alıp almamak konusunda teredüte düştüm. ama çok faydalıymış yaş 30 sa kullan sadece gözaltına sürceksin kaz ayakları çizgisine kadar.burada kullanıp faydasını görenler varmı acabaaa.

Kızlar ben bir ara avon kullandım.
Şimdi oriflameden aldım.
Ama benim kullandığım krem değil jel.
Hafif kırışıkları önlemek, şişliği azaltmak, göz çevresini rahatlatmak için.
Kullandığım üründen memnunum...
Sadece göz altına değil, yanlarınada sürüyorum.
Fazla almışsam, göz kapağıma bide yediriyorum kalanları...
kaydirigubbakcemile3

ya bende bu üründen almak istiyorum ama yorar mı acaba göz çevremde şu an yok ama önlem almak amacıyla olduktan sonra kullanmak biraz daha zor başarılması gereken bir şey gibi geliyor bana

ya bende bu üründen almak istiyorum ama yorar mı acaba göz çevremde şu an yok ama önlem almak amacıyla olduktan sonra kullanmak biraz daha zor başarılması gereken bir şey gibi geliyor bana

Aydolunaycım benimde şu an sorun yok ama yaşım 30 oldu ve şimdi başlamalıyım dedim ama hangi ürünü almalıyım bilemiyorum.
Rosense doğal olabilirmi diye düşündüm ama bilemiyorum

kızlar rosensin tüm ürünlerini kullanıyorum cidden çoookkkkkkk güzeller.mis gibi ymuşacık.o kadar doğallarki yüzümü yıkarken gözlerimi açıyorum kesinlikle yakmıyor yani kimyasalı yok denecek kadar az.hatta belki yok bile.eşimde kullanıyor her defasında ya çok iiler ya hep bundan kullan die uyarıyor.fiyatlarıda o kadar uygunki.piyasadaki yok avon yok oriflame yok nivea,loreal ne varsa evde atın çöpe.çok ciddiyim.hepsi iğrençler.şiddetle tavsiye ederim....

bende rosens göz kremini hatta ürünlerini kullanmayı düşünüyorum...ben daha önce göz altı morluk torba.bakımı için plante system kullandım jelinide bilyeli olanını da çok ta memnum kaldım ..bilginize...

Aydolunaycım benimde şu an sorun yok ama yaşım 30 oldu ve şimdi başlamalıyım dedim ama hangi ürünü almalıyım bilemiyorum.
Rosense doğal olabilirmi diye düşündüm ama bilemiyorum

SEN HATTA GEÇ BİLE KALMIŞSIN GÜLERKEN ilk KAZ AYAKLARIN oluşmuştur

Bence herhangibir ürünle başlayın. Ben 30 yaşından önce başlamıştım.. Fakat hamilelik döneminde ve doğumdan sonra hala emzirdiğim için dermokozmatik kullanmam yasak. Kaz ayağı bölgemde kanallar oldu resmen (((

ben bu ürünün el kremini ve vucüt kremini almıştım hatta hediye gelmişti ama inanın berbat
yüzüme sürdüm nemlendirmek için üstüne fondoten sürdüm kese yapınca ölü deriler cıkar ya hani aynen öle oldu...
bence ufak bir deneme yapın
göz bu en önemli organımız herşeyi kullanmayın derim ben

canım oriflameden aldıgın mavi renkli göz çevresi jeli mi ondan bende almak istiyorum nasıl etkisi oluyor mu?

ben olay ürünlerini kullanıyorum 27 yaşındayım fakat bende şimdiden mimik kırışıklıkları oldu fakat böyle bi farklılık hissetmedim ha çok iyi nemlendiriyo fakat kırışıklıları engelliyomu yoksa olanı yokmu ediyo henüz anlayamadım
ama bu rosense markasını geçen aktarda bende gördümfiyatlarıda normaldi fakat güvenemedim sadece özel gülsuyu ürününü aldım toniklemek için ama hakikaten çok güzel kokuyo ve cildi yumuşatıyo ama kremleri için bişey diyemiycem

kızlar rosense ürününü ben de almak istiyorum.arkadaşlarım çok memnun ama sanırım kişiden kişiye fark ediyor.

nassı yani el ve vücut kremini yüzünemi sürdün? :uhm:

kızlar rosense ürününü ben de almak istiyorum.arkadaşlarım çok memnun ama sanırım kişiden kişiye fark ediyor.

cnm arkadaşın bu kremi sadece göz çevresinemi kullanıyo gözaltı torbalarına ve morluklarına iyi geliyomu ve nasıl kullanıyor?bide ben mecitefendinin kremini aldım tüm yüzüme uygulıuyorum ama rosens daha iyiyse göz çevreme onu uygulamayı düşünüyorum

benim sorduğum aktar gül kreminin gözde yanma oluşturacağını söyledi ben de almadım. onun yerine kayısı çekirdeği yağı ve avonun çift etkili(göz altı krem-göz üstü jel) kullanıyorum. çok film izlemezsem morluklarım olmuyor

ya rosenes ürünleri benim cildimi tahriş ediyo temezleme köpüğü ve toniğini kullandım.bide nemlendiricisini.ama yüzümde sivilceler belirginleşmişti. kıp kırmızı hassas yapmıştı cildimi.

bende bu üründen almak istiyorum göz altlarım mosmor ve çökmeye başladı iyice..19 yaşındayım o yüzden tereddüt ediyorum.bana akıl verebilecek kimse var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…