Rosaceaya yakalanip kurtulanlar vars aAllah rizasi icin nasil kurtulduklairni yazsnda bizde kurtulalaim artik...
bende de var bu hastalıktan ve kendiliğinden geçerse ancak öyle kurtulabilirmişiz.sıcak,baharatlı yiyecekler stress çok tetikliyor sıcaktan kesinlikle uzak durulmalı kışın bile güneş kremi kullanılmalı acı ve baharattan uzak durulmalı,kullanılıyorsa alkolden.hamam yasak mesela buhar yasak ...sonra yüzünün yandığını hissedince çeşme suyuyla yıkayıp yatıştırmalı yada ağzına bi kalıp buz alıp yüzünü serinletmeli.. dün araştırırken bir krem adı gördüm internette eğer kortizonlu değilse aile hekimime yazdırıcam bakalım onu deneyeceğim ben.Allah şifamızı versin inşallah...
ama öyle yaparsa düzelemez ki.sıcak kılcal damarları büyütüp iyice kızartıyor.erkeklerde daha ileri seviyelere ulaşabiliyor yüzü Allah korusun şekli şemali değişiyo insanın.bence sen uuyar ılık suya alıştırsın kendini güneşten uzak dursun mesela...
ASLLAH şifa versin kızlar size ve cümlemize AMİN
bende de var bu hastalıktan ve kendiliğinden geçerse ancak öyle kurtulabilirmişiz.sıcak,baharatlı yiyecekler stress çok tetikliyor sıcaktan kesinlikle uzak durulmalı kışın bile güneş kremi kullanılmalı acı ve baharattan uzak durulmalı,kullanılıyorsa alkolden.hamam yasak mesela buhar yasak ...sonra yüzünün yandığını hissedince çeşme suyuyla yıkayıp yatıştırmalı yada ağzına bi kalıp buz alıp yüzünü serinletmeli.. dün araştırırken bir krem adı gördüm internette eğer kortizonlu değilse aile hekimime yazdırıcam bakalım onu deneyeceğim ben.Allah şifamızı versin inşallah...
Rosaceaya yakalanip kurtulanlar vars aAllah rizasi icin nasil kurtulduklairni yazsnda bizde kurtulalaim artik...
temetex forte merhem gercekten işe yarıyormu arkadaşım bide bende hassasiyet mevcut
Rosacea için bir çare bulabildiniz mi? Bana da 3 ay önce teşhis konuldu, çok panik olmuş durumdayım.Benim de yüzümde kızartılar var sivilce değil ve acısı yok,
bir çok krem ve ilaç kullandım,cildiye doktorlarının verdiği ama işe yaramadı.
Bence bu estetik yöntemlerle çözülür,en azından ben böyle düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?