rosaaa'nın butiği

rosaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
26
5
1
39
s uyumlu uzun sifon gomlek elbise hic giyilmedi 25 tl

M l uyumlu deri pantolon 1 kere giyildi 20 tl

Pull&bear s beden örme elbise 20 tl

S M uyumlu mont 2 kere giyildi sadece markafoni 45 tl

M beden petrol yesili kışlık kumaş pantolon markafoni hic giyilmedi sadece denendi 25 tl

36 uyumlu abiye tarlatanla giyilebilir özel dikimdir taslar el islemesidir...

36 beden hic giyilmedi 30 tl

36 38 uyumlu hic giyilmedi 30 tl

36 beden hic giyilmedi 25 tl

S m uyumlu 20 tl

Trendyol 36 beden 25 tl bir kere giyildi

36 uyumlu hic giyilmedi trendyol 25 tl

S beden hic giyilmedi 25 tl

S m uyumlu etek hic giyilmedi 15 tl

S beden etek hic giyilmedi 10 tl..
S beden arkasi dantel transparan bluz 10 tl

S m uyumlu pul payet islemeli 1 kere evde giyildi ...50 tl

İpekyol 38 beden fransiz danteli ic gostermez nefis bir elbise yalnizca 1 kere giyebildim..

38 no 1 kere giyildi 30 tl

39 no sifirdir 35tl

Flo sandalet 40 no 2 kere giydim sadece sifir gibi 35 tl

Bambi sifir 39 no 45 tl

Orjinal Mango 38 no 2 kere giyildi ama ufak lekeler var cok belli olmayan resimde gorunuyor dikkatli bakinca oyuzden 15 tl

M l uyumlu sifon bluz hic giyilmedi 25 tl

S m uyumlu omuzlar acik hic giyilmedi 30 tl

Son düzenleme:
Pantolon etek hakkında bilgi alabilir miyim? Boy, beden, kumaş, kullanım durumu ve fiyat :)

merhaba tek tek yazmışsın ama benım bıraz kafam karıştı hangısı hangısının fiyatı anlayamadım tam

Şu 12. sıradakı siyah dugmelı dolgu topuklu ayakkabı , beyaz gömlek , yeşil etegın ustundekı sıyah hırka ve gülücüklü trıkonun beden ve fıyatlarını ögrenebılırmıyım acaba ?

merhaba kusura bakmayın geç gördüm..siyah düğmeli bot 20 tl 39 no, beyaz gömlek s beden 25 tl,siyah kürk mont s beden 35 tl,triko 25 tl standart beden..

yanlış okumadıysam ayakkabılar veya botların hepsi 39 numara değil mi?
37 numara giyiyorum hadi botlarda veya çizmede 38 olsa bile 39 numara çok büyük benim için. ama zevkinizi takdir ettim. kullanışlı ve şık modeller.

Hayır değişiyor botlar çizmeler 39 ayakkabılar karışık ..pek açıklayıcı yazamamışım sanırım..tesekkur ederim:)

siyah uzun elbisenizi beğendim kumaşı nedir fiyat ne biraz bilgi verir misiniz?

Yeniler eklenecek elimde daha cooook sey var hanimlar ama belli sayida resim yuklenebiliyor ihtiyaciniz olursa sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…