teşekkür ederim daha cok var fakat yükleyemiyorum sistem izin vermyor maalesefAyakkabilarina bayildim ayni tarz
merhaba açıklama bölümüne yazdımAyakkabilarin nosu kac
merhaba .. 38 beden ince bir kumaşı var..1 70 boyundayım topukluyla da giyebiliyorum...kullanım durumu hiç giylmedi 20 tl..Pantolon etek hakkında bilgi alabilir miyim? Boy, beden, kumaş, kullanım durumu ve fiyat :)
40 bedenim. Bana olmazmerhaba .. 38 beden ince bir kumaşı var..1 70 boyundayım topukluyla da giyebiliyorum...kullanım durumu hiç giylmedi 20 tl..
Maalesef40 bedenim. Bana olmaz
merhaba tek tek yazmışsın ama benım bıraz kafam karıştı hangısı hangısının fiyatı anlayamadım tam
Şu 12. sıradakı siyah dugmelı dolgu topuklu ayakkabı , beyaz gömlek , yeşil etegın ustundekı sıyah hırka ve gülücüklü trıkonun beden ve fıyatlarını ögrenebılırmıyım acaba ?
Hayır değişiyor botlar çizmeler 39 ayakkabılar karışık ..pek açıklayıcı yazamamışım sanırım..tesekkur ederim:)yanlış okumadıysam ayakkabılar veya botların hepsi 39 numara değil mi?
37 numara giyiyorum hadi botlarda veya çizmede 38 olsa bile 39 numara çok büyük benim için. ama zevkinizi takdir ettim. kullanışlı ve şık modeller.
Merhaba siyah elbise satıldı maalesefsiyah uzun elbisenizi beğendim kumaşı nedir fiyat ne biraz bilgi verir misiniz?
Merhaba 36 no sadece ayakkabı var36 numara cizme yada bot kışlık ayakkabı var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?