Rosa hastalığı- gül hastalığı, yüzde lekeler. Bilgisi olan var mı?

sozcukoyunlari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
225
186
Merhaba. Annemin yüzünde rosa hastalığından dolayı lekeler vs oluşmaya başladı bir iki yıldan beri, bir sürü doktora gitse de çözüm olmadı, ev kremlerle dolu ama maalesef iyileşmiyor. Bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı? Cildiyeye gidiyor, lakin geçici çözümler oluyor yalnızca. İzmir de önerebileceğiniz iyi bir cildiyeci var mı? Veya bu rahatsızlığı yaşayıp da tedavi olan? Bu konu hakkında pek bilgim yok, internette fazlasıyla farklı öneriler var, bu siteye güvendiğim için bir bilen olur diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler.

Ben konunuzu yeni gördüm o yüzden geç yazıyorum kusura bakmayın. Basın sitesi ismet yorgancılar polikliniği dermotoloji bölümünde Füsun Arda diye bir doktor var ben cildim için ona gidiyorum benim de kızarıklıklar oluyor suratımda. İyi bir doktor diye oraya gidiyorum ben. Tedaviye yeni başladığımız için tam bir şey diyemeyeceğim ama genel olarak araştırdığım kadarıyla iyi bir doktor. Kendisinden randevu almak da bir o kadar zor. Gece 12 de mhrs den alırsanız eğer çıkarsa şansınıza 15 gün sonraya veriyor. Yok gitmek isterseniz o zaman da en geç sabah 6 ya doğru orda olmak durumundasınız çünkü sadece 15 kişi alıyor. Randevuyla ise 45 kişi. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama dolmuş ya da otobüsle ulaşımı var. Önünden geçmese de yakın bir yerde inebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…