• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rop sorunu, lutfen yardim edin

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
718
232
23
28
26 haftalik dogum yaptim. Kizim 2 kez rop muaynesi oldu. 2 sinde de doktor her sey yolunda dedi. Şaşilik vardi gozlerinde goz damarlari gelismedigi icin henus normal dedi. Eğer artarsa ya da bitip tekrar baslarsa muhakkak gelin dedi. Kizimin duzeltilmis dogum tarihi 20 günlük. Ve 2 gundur tamamen bitmis olan şasiligi tekrar basladi. Gunde 1-2 kez gozleri fena halde kayiyor. Randevu aldim hemen ama ancak pazartesi gunune boşluk bulabildim. Yani neredeyse 1 hafta var. Cok korkuyorum. Nasil bir yol izleniyor rop tedavisinde? Yasayan var mi bu durumu? Gorur mu kizim?

Çok geçmiş olsun acaba bir çocuk göz doktoruna profa randevu almak bütçenizi zorlar mı? Zorlamazsa alın derim. Göz bu sonuçta.

Çok geçmiş olsun acaba bir çocuk göz doktoruna profa randevu almak bütçenizi zorlar mı? Zorlamazsa alın derim. Göz bu sonuçta.
Butce olarak dert etmem yeter ki kizim saglikli olsun. Ama burada 2 tane cocuk goz doktoru var yalnizca. Sehir disina gunubirlik gitme imkanim yok

Korkmayın. Benim kızım da rop muayenesine girdi 2 ya da 3 kez
Sonrasında yalanci şaşılık cıktı. Büyüdükçe kendiliğinden düzelecek dedi doktor. Geç kalacağınizi sanmıyorum. Panik yapmayın tıp çok gelişti.

Merhaba geçmiş olsun ben de 2 kez rop muayenesine götürdüm bebeğimi 32 haftalık doğdu izleyemedim zaten çok zor bir muayene o zamanlar şaşılık vardı şimdi yok denecek kadar az ara aranoluyor Dr normal ama 1 yaşında tekrar getirin dedi içiniz rahat değilse başka bir dra götürün

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama alanında iyi olan bir çocuk göz doktoruna gidip bir görüşünü alın. Farklı şehir olsa da atlamayın. En doğru bilgiyi doktor verecektir

Korkmayın. Benim kızım da rop muayenesine girdi 2 ya da 3 kez
Sonrasında yalanci şaşılık cıktı. Büyüdükçe kendiliğinden düzelecek dedi doktor. Geç kalacağınizi sanmıyorum. Panik yapmayın tıp çok gelişti.
Yalanci sasiligi ilk kez duydum. İnsallah onemli bir sey degildir. Artik her seyden panikler oldum

Merhaba geçmiş olsun ben de 2 kez rop muayenesine götürdüm bebeğimi 32 haftalık doğdu izleyemedim zaten çok zor bir muayene o zamanlar şaşılık vardı şimdi yok denecek kadar az ara aranoluyor Dr normal ama 1 yaşında tekrar getirin dedi içiniz rahat değilse başka bir dra götürün
İcim rahat aslinda cunku kizim yogun bakimdayken muaynesini ayni doktor yapmisti. Hastane tavsiyesiyle devam ediyorum baska bir hastanedeki doktor bu da. Zaten 2 tane var ve diger doktora randevu asla bulunmuyor. İnanilmaz yoğun. İnsallah gecici bir seydir bizimki de. 2 kez muayne oldu bir seyi yoktu. Cok sevinmistim. Simdi noldu birden bilmiyorum ☹️

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama alanında iyi olan bir çocuk göz doktoruna gidip bir görüşünü alın. Farklı şehir olsa da atlamayın. En doğru bilgiyi doktor verecektir
Aslinda herkes ayni seyi soylemis. Bir hal caresine bakayim ya. Dusundurdu beni bu konusma

Back