ROP MUAYENESİ

meltem-345

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
128
40
29
Merhaba kızlar bebeğim 11 mayısta 35 haftalık dünyaya geldi 5 gün küvezde kaldı ama çıkarken bize Rop muayenesinden bahsetmediler çevremden duydum bunun varlığını bebeğim şimdi 1 ay 3 günlük bu muayeneye geç mi kaldık acaba bayramda girdi araya anca temmuza sarkar o zamana kadarda 2 aylık civarı olur geç mi kaldım ? Çok endişelendim bilgisi olan varmı

3 aya kadar yağılıyor diye biliyorum ben. Belki yoğun bakımda yapılmıştır yattığı yere bir sorun isterseniz.

E nabızda görülüyor eğer yapıldıysa göz doktoru konsültasyon yapmış olarak görünür. Görünmüyorsa yoğun bakımda bakmamışlardır bayram sonrası götürürsünüz

E nabızda görülüyor eğer yapıldıysa göz doktoru konsültasyon yapmış olarak görünür. Görünmüyorsa yoğun bakımda bakmamışlardır bayram sonrası götürürsünüz
Yaaa evet şimdi baktım e nabızda olduğunu bilmiyordum göz bölümünde konsülte edildi yazıyor .Çok teşekğr ederim aklıma çok takılıyordu

Yaaa evet şimdi baktım e nabızda olduğunu bilmiyordum göz bölümünde konsülte edildi yazıyor .Çok teşekğr ederim aklıma çok takılıyordu
O zaman bakmışlardır :) yine de çıkarken aslında kontrol için gün söylüyorlar ama söylemedilerse siz içinizin rahat etmesi için bir kez götürün göz çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…