Merhaba kızlar bebeğim 11 mayısta 35 haftalık dünyaya geldi 5 gün küvezde kaldı ama çıkarken bize Rop muayenesinden bahsetmediler çevremden duydum bunun varlığını bebeğim şimdi 1 ay 3 günlük bu muayeneye geç mi kaldık acaba bayramda girdi araya anca temmuza sarkar o zamana kadarda 2 aylık civarı olur geç mi kaldım ? Çok endişelendim bilgisi olan varmı
E nabızda görülüyor eğer yapıldıysa göz doktoru konsültasyon yapmış olarak görünür. Görünmüyorsa yoğun bakımda bakmamışlardır bayram sonrası götürürsünüz
E nabızda görülüyor eğer yapıldıysa göz doktoru konsültasyon yapmış olarak görünür. Görünmüyorsa yoğun bakımda bakmamışlardır bayram sonrası götürürsünüz.
E nabızda görülüyor eğer yapıldıysa göz doktoru konsültasyon yapmış olarak görünür. Görünmüyorsa yoğun bakımda bakmamışlardır bayram sonrası götürürsünüz
O zaman bakmışlardır :) yine de çıkarken aslında kontrol için gün söylüyorlar ama söylemedilerse siz içinizin rahat etmesi için bir kez götürün göz çok önemli
O zaman bakmışlardır :) yine de çıkarken aslında kontrol için gün söylüyorlar ama söylemedilerse siz içinizin rahat etmesi için bir kez götürün göz çok önemli