Röntgenden anlayan varmı acil

Rabia Tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
40
10
27
Kızlar merhaba pazar günü düştüm pazar günü hastaneye gidemedim bugun gittim rötgen çekildi ama doktor adam akıllıca bakmadan hadi geçmiş olsun bişeyin yok dedi ama ayağım baya şiş ve morarmaya başladı anlayan varmı

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-05-02-59-46-611_com.android.chrome.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 58
Fotoğrafı kirpin adınız ve soyadınız görünüyor.
Tıp doktoru değiliz bu yüzden yorumlarımız sağlıklı olmaz.
Öte yandan bilekte şişkinlik var gibi. Kemik dizilimleri standart görünüyor. Ağrınız varsa ve içiniz rahat etsin istiyorsanız uzman görüşü alın.

Adımın görünmesinde bir sakınca olurmuki bilmiyorum bide uzmandan nasıl görüş alıcağım acile ortopedi bölümüne gittiğim halde böyle dedi

Siteye her türden insan giriyor neticede burada anonim takılıyoruz. Isim-soyisim bilginizi binlerce insanla paylaşmış oluyorsunuz. Siz bilirsiniz yine de.
Doktor kırik yok dediyse yoktur. Ortopedi randevusu alarak tekrar gidin isterseniz.
Adımın görünmesinde bir sakınca olurmuki bilmiyorum bide uzmandan nasıl görüş alıcağım acile ortopedi bölümüne gittiğim halde böyle ded

Zorlayınca ya da çarpmayla falan morarma oluyor.
Doktor bir şey yok demiş ama bilemedim bazen gözden kaçabiliyor.
Çok belli olan bir kırığı doktor görememişti sanırım ama o röntgende kırık ben kırığım diye bağırıyordu.
Kırık yoksa da doku zedelenmesi de olabilir. Madem kırık yok, randevu alıp ortopediye gidin

Etrafımda ben dahil 4 kişi film ile görülmeyen kırık yaşadık farklı zamanlarda farklı doktorların tespit edemediği tomografinin şart olduğu vakalarmis
Biri platin ile 3 ameliyat ile iyileşti ben geç kalmışım ama hala sızlar ve şekli bozuk kaynadı serçe parmağımı içten dışa doğru kırmıştım
Uzmana gidin ztn tomografi isteyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…