• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji Hakkında-İltihaplı Romatizma

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba arkadaşlar. İltihaplı romatizma teşhisi konuldu ama hastanelerde sürünmek istemiyorum. Yürümekte zorlanıyorum. Bildiğiniz hastane ya da doktor önerisi var mı?

Universite hastanelerinde romatoloji bolumune basvur.
Hep orda devam edersin surunmene gerek kalmaz
Cok gecmis olsun
Ankilozan spondilit galiba?

Çapa da murat bey var. Alanının 1 numarasi. Soyadını unuttum ama çapa doktorları olarak girersen bulabilirsin sanırım romotolog

benım annemde de ıltıhaplı romatızma vardı bagcılar medıpolde romatolojı bolumune gidiyodu ama ayrıldı ordan dr,sonra bakırkoy devlet hastanesınde devam etti..
ıkı diz ve bir ayak bılegınden fizik tedavi gördü
diz kapagından bir aşı yapıldı hormonlu öyle aman aman fayda etmedi.biraz ilerledigi için
aslında dr amelıyat dıyor ama annem yanaşmıyor

benım annemde de ıltıhaplı romatızma vardı bagcılar medıpolde romatolojı bolumune gidiyodu ama ayrıldı ordan dr,sonra bakırkoy devlet hastanesınde devam etti..
ıkı diz ve bir ayak bılegınden fizik tedavi gördü
diz kapagından bir aşı yapıldı hormonlu öyle aman aman fayda etmedi.biraz ilerledigi için
aslında dr amelıyat dıyor ama annem yanaşmıyor
Ameliyat kesin çözüm olacaksa keşke olsa anneniz. Bakalım benim doğru düzgün tedaviye başlamam gerekiyor :(

Su an gebesiniz sanirim coffee84 coffee84
Bu durumda ilac kullanamazsiniz.
Yalnizca agri kesici.
Lutfen kullanacaginiz her ilaci once jinekologunuza, sonrasinda romatologunuza danisin.

Merhaba ben de ankilozan spondilit hastasıyım. Glüten ve şeker diyeti yaparak ağrılarımdan büyük oranda kurtuldum. Bu hastalıkla ilgili deneyimlerimi blogumda yazıyorum. okumak isteyenler için linki aşağıya bırakıyorum. herkese ağrısız ve sağlıklı günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back