- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
- Konu Sahibi Angel wing
-
- #1.021
merhaba bende geçen gün bel ağrısı için doktora gittim romatoit artrit teşhisi konuldu. Kan sonuçlarımı daha göstermedim doktora ama bundan sonra nasıl seyredecek bu hastalık bilgi verir misiniz? Moralim çok bozuk kortizonlu ilaç kullanımından bahsediyorlar o kadar ağır ilaçları kullanınca insan zaten kendini iyi hissedemez ki
merhaba bende geçen gün bel ağrısı için doktora gittim romatoit artrit teşhisi konuldu. Kan sonuçlarımı daha göstermedim doktora ama bundan sonra nasıl seyredecek bu hastalık bilgi verir misiniz? Moralim çok bozuk kortizonlu ilaç kullanımından bahsediyorlar o kadar ağır ilaçları kullanınca insan zaten kendini iyi hissedemez ki
Teşekkür ederim. Cümlemize... Yoğun olarak belimde var son bir haftadır da sağ elimde başladı. Siz ne zamandır romatoşt artrit hastasısınız?
Size de çok geçmiş olsun. Kabullenmesi çok zor... Yaşlı gibi hissettiriyo insana kendini. Yaşlanmış halimi düşünemiyorum zatenAlternetif tıpın faydası olur mu acaba ? İbrahim SARAÇOĞLU' nun kürü varmış. Akapuntur iyi geliyor diyolar ve birde kaplıca tedavisi hepsini denemeyi düşünüyorum.
Bende yaklasik iki yildir bu hastalika mucadele ediyorum ilk dogumumdan sonra oldu su anda ikinci cocuk dusunuyoruz ve ilaclari keseli 25 gun filan oldu arava ve humira kullaniyordum su an kolestramin aliyorum aravayi arindirmak icin 3 ay sonra denemeye baslayabilicez ama bugun agrilarim basladi az da olsa 😔 artmasindan korkuyorum sizin bi surec nasil gecti ? su an salozoprin ve plaquanil kullaniyorum tesekkurler
yaklaşık 12-13 senedir RA hastasıyım 3 senedir de evliyim bebek Düşündüğümüz için 1 senedir ilaçlarıMI bıraktım Allah inşallah Cümlemize evlat tadından taddırır .
mrb canım ben de 13 senedir ra hastasıyım..5 yııllık evliyim ve şuan 2 yaşında bir oğlum var...hiç sıkıntı yapma kendine allah yardım ediyo..zaten hamileyken ağrılar çok azalıyo ilaç kullanmana gerek kalmıyo...ama doğumdan sonra feci artıyo...sadece bebeğini istediğin kadar emziremezsin o kadar..
Ilk.basta kimse konduramiyo bu hastalığı kendine bende oyleydim cok uzuldum zamanla alisiyorsun cnm yapacak bisey yok ilacla hastalik duruyor ama kesin çözüm degil tedavisi yok vucut direncini yüksek tutucaz.benim dr um hic onlarla zaman kaybetme demistiki kaplica iyi degil bizin ra için esimin bir akrabasindada ra varmis bilmeden gitti kadin felc oldu dr danismadan kesinlikle birsey yapma .ben bazen oglumun altini zor degistirdim ama genede umutsuz olmadim buz kompleksi yapiyorum sisen yerlere oda iyi geliyor bana.he uzulursen stres ysparsan daha beter agrilarin artar.evlimisin çocuk varmi benim bebisten once oldu kimi hamilelik döneminde yakalanıyor ra ya
Evet yeni evliyim çocuk yok henüz. Hamile kalmaya karar verdiğinizde ilaçları bıraktınız mı?
maşallah kocaman olmus oğlun benimkide 14 aylik.
Amin .düşmanima bile vermesin rabbim zor hastalıkseninki de büyümüş...allah onları bize bağışlasın ve allahım bizim çektiğimizi onlara çektirmesin inşallah..
Merhaba.
Geceden beri yazdıklarınızı okuyorum bende ra hastasiyim.
Uzun yillar once cikmisti ama aktiflesmesi hemen dugun oncesine denk geldi malesef
Cok zordu ve halen cok zor.
Allah herkese yardim etsin formu uzun suredir tup bebek tedavisinden dolayi takip ediyordum ama ra hastaligi daha cok acitmis olmali ki hemen kayit oldum.
Ben ilaclari kullanamdim pek cunku tibbi ilaclara kesinlikle karsiyim.
Bitki yollariyla ataklari azaltan parmaklarini eskisi gibi kullanabilen var mi acaba?
Burdki herkes ilac kullaniyor cnm baska tedavi yöntemleri yok bencede ilaclarina basla derim ilerde daha kotu olablirsin hergecen gun senin zararina kimse ilac kullanmK istemiyor ama mecburuz
Ilk sayfalarda kiraz sapi yaziyordu onu denemek istiyorum aslinda ama ilac kesinlikle kullanmak istemiyorum zaten depresyona neden olan hastaliklar ve elimde ilac kutusuyla gezmek bilemiyorum yani.
Sizin ra niz cok ilerlememis ozaman benim ellerimden dizlerime atlamisti ve aktif donemde klozet e oturuken bile diz agrisindan agliyordum hele Afedersiniz ic çamaşırimi bile pantolonumu cekmek bile işkenceye donusuyordu mecburen ilac kullandim ve bu ilaclari bulanlara cok dua ettim ileleyen bi hastalik bunuda göz onune alın.allah tum hasta lara sifa versinde ilac kimse kullanmasına gerek kalmasin
Arkadaslar aranizda Romatoid Artrit hastasi olan var mi? ve olupta hamile kalmak isteyen var mi?
Varsa normal zamanda ne tur tedavi goruyor? Hamilelik doneminde ne tur tedavi goruyor.
Bilgilerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?