merhaba..28 yaşındayım.2 yıl önce sağ kolumda başladı bu hastalık.o kadar çok ağrıyorduki öleyim diye dua ediyodum.felçli gibi..ilk başta kulunç ağrısı dedim,geçer dedim daha sonra ağrı iyice arttı.hiçbir ağrı kesici v.s fayda etmedi.kanımda normal insanda olması gerekenden 9 kat fazla iltihap varmış,ağrılar o yüzden dayanılmaz oluyormuş.sonra romotoloji doktoruna gittim.kayseride yaşayanlar bilir esin ertuğrul..teşhisi koydu hemen ilaç tedavisine başladı.prednol(kortizon) bu hastalığın geçmesinde en büyük etken.bana tedavi süresince hamile kalmamam gerektiğini söyledi.tedavim sürerken 8 ay sonra hamile kaldım.hamilelilğimi 6.haftada öğrendim.diğer ağrı kesicileri kesti,prednole devam ettim.o kadar çok ilaç kullanmışım ki bebeğimi aldırmayı bile düşündüm.9 ay ya bebekte bişey varsa diye yaşadım.Allah kimseyi öyle yaşatmasın..prednolden mi bilmiyorm ama 30 kilo aldım.çok şükür gayet sağlıklı bi oğlum var :) hastalığımda tamamen geçti.bazı insanlara iyi geliyormuş hamilelik bazılarıda dahada artıyormuş.benimki geçti.bu hastalık bence bağışıklık sisteminin zayıflığıyla alakalı.ben çok zayıflamıştım o ara.hatta yemek yemeyi unutuyordum,pat diye ağrılar başladı.kendine iyi bakmak gerekli.şimdi kahvaltımı düzenli yapıyorum :)süt içiyorum..herkese iyilik,sağlık dilerim....