Romatizma için akupunktur tedavisinden sonuç alan var mı?

MaVili_06

♥♥MERT♥♥
Kayıtlı Üye
21 Mart 2007
1.685
6
43
Arkadaşlar romatizmam için akupunktura gitmek istiyorum ve daha birçok şeye iyi geldiğini duydum.Kendisi yada çevresindeki akupunktura gitmiş ve şifa bulmuş olan varsa bizlerede anlatırmısınız?

Merhaba,

Ben 2005 yılında Maraş Akupunktura gitmiştim. Romatizma rahatsızlığım vardı. Benim romatizma hastalığımın adı ankilozan spondilit dediler. Ama ben başka bir hastalık olduğuna inanıyorum. 45 seans akupunktur tedavisi gördüm. ıiyi geldi diyebilirim. Ayağa kalkamıyordum o zamanlar. Bir sene içinde yeniden çalışabilir duruma geldim. Çok uzun tedavi süreci olan bir şifa yöntemi şekerim. Git derim ama çok para lazım bu tedavi için. Yıllardır araştırmalarım var ve bu romatizma hastalığının arkasında ruhsal sorunların gizli olduğunu öğrendim. Türbe, yatır, hacı, hoca, hatta en son medyuma bile gittim. Medyum bana kendini kurban gibi hissediyosun dedi. Geçmişte yaşadığın bazı psikolojik sorunlardan dolayı bu hastalığa sürüklenmişsin dedi. Şu an iyiyim. Çok az ağrım var. Anlayacağın hayatımı idame ettirebiliyorum.

Sana da geçmiş olsun. Tavsiye istersen, kendini hayatın akışına bırak derim. Direnç gösterince bu hastalık daha da fazlalaşıyor. Soruların olursa cevaplarım. Kendine dikkat et

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de romatoid artritim var.ıltihaplı eklem romatizması yani. Hiç ilaç kullanmadan direk akupunktura başladım. 2 yıldır gidiyorum. Hastalığa ilk yakalandığım zaman 6 ay sandalyede namaz kıldım, dizlerim bükme özelliğini yitirmişti. Daha 30 yaşındaydım... Akupunkturla %90 sonuç aldım. Hiç bırakmayı da düşünmüyorum. Denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Lütfen deneyin...

Benim de romatoid artritim var.İltihaplı eklem romatizması yani. Hiç ilaç kullanmadan direk akupunktura başladım. 2 yıldır gidiyorum. Hastalığa ilk yakalandığım zaman 6 ay sandalyede namaz kıldım, dizlerim bükme özelliğini yitirmişti. Daha 30 yaşındaydım... Akupunkturla %90 sonuç aldım. Hiç bırakmayı da düşünmüyorum. Denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Lütfen deneyin...

slm arkadaşım bende araştırırken iyi geldiğini okudum sen hngisine gittin ve seans ücretleri nasıl pahalı olduğunu düşünüyorum bende namazı sandalyede kılıyorum dizkapaklarımı fzla bükemiyorum ve ayak bilek ve topuklarımda ağrıyor şişlikleri fazla kalmadı ama büküp oturamıyorum

slm arkadaşım bende araştırırken iyi geldiğini okudum sen hngisine gittin ve seans ücretleri nasıl pahalı olduğunu düşünüyorum bende namazı sandalyede kılıyorum dizkapaklarımı fzla bükemiyorum ve ayak bilek ve topuklarımda ağrıyor şişlikleri fazla kalmadı ama büküp oturamıyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben maraş akupunktur var çamlıcada.Orada tedavi oluyorum. İnternet sitelerinden bilgi alabilirsin.Rabbim şu mübarek günlerde hepimize şifa versin.

X