• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Romatizma ağrı ve sızılarına iyi geliyor...

Petek1972

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
15
0
0
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,

Annem uzun zamandır romatizma rahatsızlığı çekiyor. Bunun için doktorlar ilaç verdi ama yan etkileri fazla olduğu için yarım kaldı tedaviler. Eczacı bir arkadaşım terrazym jel önerdi. Anneme aldım ve 3 hafta kullandı. Bu hafta 4. haftaya girecek kullanım süresi. Dün aradım nasıl diye, ve sonuç inanılmaz. Hiç ağrısının kalmadığını ve eklem şişliklerinin de indiğini söyledi. Bu jel sayesinde rahat uyku uyuduğunu belirtti. Sonuçta bu bir ilaç değil. Yan etkiside yok. Annem bunu kullanırken benim içim çok rahat gerçekten. Bende bu faydalı sizlerle paylaşmak istedim. Biraz araştırdım ürünü aşağıda yazdım arkadaşlar;
Ürünü bu siteden aldım. Terrazym Gel Bakm Kremi Jel 50 gr. (Hediyeli Ürün).
Bir adet güzel bez çantayıda yanında gönderdiler =)

* Terrazym Gel 50ml
Katkı maddesi içermez.
Terrazym® Jel fiziksel güç kullanarak çalışan insanlara, romatizmal rahatsızlıklara, her türlü eklem ağrılarına Kozmetik olarak tavsiye edilir. İçerdiği su, etanol karışımı ve kafur yağı sayesinde ağrıyan bölgeyi bakım kremi olarak uygulanır. İçeriğindeki mentol bölgeyi ferahlatır ve hava almasını sağlar.

* Etkili Bileşenler ve Etkileri:
Fermente edilmiş yeşil toprak: (Green Volkanic Soil)
Arnika montana yaprağından elde edilen yağ:
Naneden elde edilen mentol:
Kestane Esansı (Aescin etki maddesi) :
Su / Etanol & Kamfor: Genel Kullanım Alanları: Kozmetik amaçlı bakım kremi özellikle yoğun güç kullanan kişilere tavsiye edilir.
(Bu bileşenlerin kısaca ağrı dindirici, ferahlatıcı, bölgenin kan dolaşımını hızlandırarak şişliği indirmeye yardımcı olduğu bilinmektedir)

*Kullanım Şekli: Kremi vücut bölümüne sürünüz ve dağıtınız. Kısa süreliğine masaj uygulayınız. Bandajla sarılan bölge kenarlarındada 1mm den daha fazla jel masaj yapılarak uygulanabilir. Gün içerisinde 1-2 defa 1 mm kalınlığında jeli ağrıyan bölgeye masaj yaparak uygulayınız.

* İçeriği (50 gr jel için):
Su, etanol, horse chestnut extract (Atkestanesi ağacı özü), arnika yağı, methylsulfonylmethane (MSM), green volcanic soil (yeşil volkanik toprak), menthol, kafur yağı, carbopol.

*Terrazym Jel burkulma ve şişme vs. rahatsızlıklarda çocuklar ve hamileler tarafından kullanılabilir. Çocuklarda dikkat edilmesi gereken nokta Terrazym Jel’in deriye iyice nüfüs edilmesidir, çocukların ağız ve göz bölgelerine veya açık yaralarına bulaştırması sakıncalıdır.

Back