Romantizm

Zevkler çok farklı, keyif alıyorsunuz ne güzel

Bana da randevulaşınca çok stresli geliyor ya, spontane ve özellikle gün içinde olunca daha keyifli benim için
Ben de o stresi çok seviyorum. Biz de eşimle gün belirlemedik ama arada bir "randevuleşiyoruz" Mesela "yarın bana bir randevu verir misin" dediğinde beni bir heyecan basıyor. O gün içinde hazırlanmak süslenmek, o ilk çıkmaya başladığın zamanki heyecan oluyor, çok zevkli oluyor ve final de farklı oluyor hakikaten, mumlar, sohbetler vs hiç acele etmeden, çok romantik oluyor.

Zevkler çok farklı, keyif alıyorsunuz ne güzel
Bazen
siz o stresi bı de kendi evinizde olmadiginizda düşünün.annemlerdeyiz mesela yayla evinde.hep beraber akşam oturuyoruz.bugun günlerden neydi diye soruyo anneme.
ben bu heyecanı seviyorum.pat diye 10 dk ya sigmiyo en azından

bende akşama kendini hazırla diyorum yorgun olmazsam diyor
pıçakla kapıyı açasım geliyor
Ya seni severim gülesim geldi kusura bakma anam noluyo bu erkeklere onlar da kan verir gibi yatıyor bu kadınlar yok başları ağrıyor diye şikayetçi..

16 sene sonra ben de havlu atıyorum artık ,

gelirse hoşgeldin diyorum yoksa yatış
Okuduğum bir yazıya göre özellikle erkeklerde 40 yaş sonrasi kendine bakım özen artiyomus beğenilme isteği artiyomus..sac ektirme dis yaptırmaya falan basliyolarmis .sizde olmadı mı böyle

Okuduğum bir yazıya göre özellikle erkeklerde 40 yaş sonrasi kendine bakım özen artiyomus beğenilme isteği artiyomus..sac ektirme dis yaptırmaya falan basliyolarmis .sizde olmadı mı böyle
Eşim de bunu farkettim, daha dikkatli giyiniyor, rejim yapmaya çalışıyor hatta misafir varsa benim ile olan iletişimi bile daha yapıcı, güzel ancak ev içinde bu devam etmiyor.

Keyifli vakitlerinizin devamını dilerim .bendeki libidonun % 10u eşimde olsaydı bu önerinizi denerdim

Eşim de bunu farkettim, daha dikkatli giyiniyor, rejim yapmaya çalışıyor hatta misafir varsa benim ile olan iletişimi bile daha yapıcı, güzel ancak ev içinde bu devam etmiyor.
Himm demek genel olarak bir tutum sergiliyo

Dünya tersine döndü zaten. Bundan çok değil 20sene önce adamlar kadınların peşinde dört dönermiş, kadınlar yaka silkermiş adamlardan. Sabah akşam duş almaktan nefret gelirmiş kadınlara. Şimdi kadın olsun da 1-2 farketmez artık diyip üstüne adamı ikna etmek için uğraşıyor. Hep o mesajı 10kişiye göndermek diyw bu haldeyiz hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…