TeşekkürlerÇok hoş, maşallah.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sizin burcunuz ne ?
İyiymiş gerçekten ama bizde minicik bir prenses var.. Bazen babası bana yaklaşınca sanki hissediyor basıyor birden çığlığı.. Babasını mı kıskanıyor nedir
Allah sağlıkla büyütsün. Şimdiden kiskaniyosa işiniz zor :)İyiymiş gerçekten ama bizde minicik bir prenses var.. Bazen babası bana yaklaşınca sanki hissediyor basıyor birden çığlığı.. Babasını mı kıskanıyor nedir
Asla demeyin bence.geceler garipler içinmiş :) denemek te fayda varNe hoş düşünmüşsünüz..
2 çocuk yorucu iş derken bizde o plan asla tutmaz
Sizin fikirlerinizi de beklerizçok iyikalemleri kağıtları hazırlayın ey kk muhteşem fikirler gelir şimçiiikkk
Benim oğlan da yapardı aynısını, deli olurdukİyiymiş gerçekten ama bizde minicik bir prenses var.. Bazen babası bana yaklaşınca sanki hissediyor basıyor birden çığlığı.. Babasını mı kıskanıyor nedir
Bana da randevulaşınca çok stresli geliyor ya, spontane ve özellikle gün içinde olunca daha keyifli benim içinAslında cinsellik konuları genelde bir sorun olduğunda çözüm için aciliyo.benimki biraz paylaşım amacli.Esim balık Burcu ve inanılmaz romantik.beni hep mutlu etmeyi ve şaşırtmayı basarabiliyo.bir gün heyecanla geldi yanıma .Haftada bir gün seçelim, sevisme günümüz olsun demişti .ilk başta yadirgadim bunun günü saati mi olur dogaclama olur dedim.ama çok ısrar etti haftada bir gün belirledik o gün mutlaka birlikte oluyoruz.(diger günler doğaçlama)O gün aklınin köşesinde hep o gece oluyo ve libido ister istemez tepe yapiyo.on sevisme bir nevi başlamış oluyo.ve önceden bir şeyler yapma(ne bileyim bir not bir supriz gibi) gereği hissediyosun.ve final çok daha farklı ve özel oluyo.ilginizi çekebilir canlar.heyecen ve farklılık isteyenlere bir tavsiyedir.paylasmak istedim
Bilmiyorum artık ne olacak şimdiden böyleyse ileride halimiz yamanKiz cocuklari babaci oluyor ilk ve son aşkları kimseyle paylasamazlar
Bunu da senin için yakıyorum o zamanBen adam bulayim da gun de belirlerim sorun degil
Benim icim yanmis zatenBunu da senin için yakıyorum o zaman
Olabilir tabiki de.herkesin zevki yapısı farklidur.Bana da randevulaşınca çok stresli geliyor ya, spontane ve özellikle gün içinde olunca daha keyifli benim için
Bence önce bir gün seçin şimdiden :)Ben adam bulayim da gun de belirlerim sorun degil
Ben bir sure haftanın 8 günü diye düşünüyorumBence önce bir gün seçin şimdiden :)