Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 11 Nisan 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #1 Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz!
Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz!
G Gingerbreadlatte Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 21 Aralık 2014 47 5 44 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #2 BeautyBalloon .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... Sağol tatlım,çok beğendim
BeautyBalloon .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... Sağol tatlım,çok beğendim
Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #3 Gingerbreadlatte .!.: Sağol tatlım,çok beğendim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Daha çok örgülü saç modeli videosu çekmek istiyorum :) Örgülere bayılıyorum!
Gingerbreadlatte .!.: Sağol tatlım,çok beğendim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Daha çok örgülü saç modeli videosu çekmek istiyorum :) Örgülere bayılıyorum!
Z zeytinagaci Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 15.807 18.335 11 Haziran 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #4 Guzellikvebirece .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... bayılıp kendimde bi türlü beceremediğim bi saç modeli :) ama size pek bi yakışmış.
Guzellikvebirece .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... bayılıp kendimde bi türlü beceremediğim bi saç modeli :) ama size pek bi yakışmış.
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 1.806 224 19 Haziran 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #5 Guzellikvebirece .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... ayyyy, pek şahane oldu, saçlarınız muhteşem görünüyor, sçlarınızın rengi orjinal mı acaba, bayıldım da
Guzellikvebirece .!.: Herkese merhaba! Günlük hayatımda sık sık kullandığım ve çok sevdiğim örgülü saç modelimi bu videoda nasıl yaptığımı anlattım. Umarım siz de beğenirsiniz! Genişletmek için tıkla... ayyyy, pek şahane oldu, saçlarınız muhteşem görünüyor, sçlarınızın rengi orjinal mı acaba, bayıldım da