E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #1.381
çilek boşver isteyen ne istiyorsa ALLAHINDAN BULSUN DıYORUM BENıM RABBıM VAR O GÖRÜYOR HERŞEYııı VE TEKRAR DıYORUM KıMSEYE YAŞATMASIN RABBıM BUNU..
Duygucum iyi olucam söz
Duygucum iyi olucam söz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belinay selam tatlım daha iyisin inşallah
herkes ne istiyo bu kızdan anlamıyorum ki. valla çeken bilir. Allah sana sabır versin tatlım :1hug:
allahım....
belinay_merwe'nin acılarını sen dindir...onun kalbini onun için hayırlı olabilecek bu dünyada ve ötelerde ona sonsuza kadar eşlik edebilecek onu gerçekten seven birini çıkar karşısına..sen herşeye kadirsin
kalplere sevgiyi koyanda alanda sensin..hepimizin kalbini öncelikle senin sevginle doldur...
allahım..
sen duygusduyguss'un evinde mutluluk,huzur,bereket kıl..ve bunları onlardan hiç eksik etme...onlara zamanı geldiğinde vatana millete hayırlı evlatlar nasip eyle..
allahım...
sen deruş arkadaşımıza hayırlı bir evlilik nasip eyle..zamanı geldiğinde onlara da hayırlı evlatlar nasip eyle..maddi manevi bütün sıkıntılarında yanında ol..
allahım..
sen glsh85 arkadaşıma mesleğinde başarılar nasip eyle...onu vatana millete hayırlı,allahı bilen ve tanıyan
mesleğinde dürüstlükten ayrılmayan ve çok başarılı eyle..senin herşeye gücün yeter rabbim...
allahım...
sen burcums arkadaşıma maddi manevi sıkıntılarında yardım et..ona istediği gibi hayırlı bir iş nasip eyle
babasına ve vefat eden diğer akrabalarına bugünün hürmetine rahmet eyle...ve erkek arkadaşıyla hayırlı bir evlilik nasip eyle...
allahım..
deren23 arkadaşıma hayırlı bir evlilik nasip eyle..evinde,yuvasında mutluluk nasip et...
allahım..
gülay_gülay arkadaşımın yuvasını onun için bereketli ve huzurlu kıl...dışardan ve içerden gelebilecek her türlü bela ve musibetlerden sen onları koru yarabbim...
allahım..
sen ankara arkadaşımın kalbinde ne gibi dilekleri varsa onu ona ver...ve iki cihan saadeti nasip et..
allahım..
sen bana hayırlı bir iş ve gözümn nuru olabilecek hayırlı bir eş nasip eyle...günahlarımı affet yarabbim..
allahım bunun dışında burda ismini sayamadığım bütün bu topikteki ve sitedeki arkadaşlarımın benim bilmediğim ama senin çok iyi bildiğin nekadar maddi manevi sıkıntısı varsa onlardan sen kurtar hepsini yarabimm..sen vermeyi sevmesen istemeyi yaratmazdın..sana rahman ve rahim olan allahın adıyla sığınıyorum...senin herşeye gücün yeter..günahlarımızı affeyle..sana bu günahkar ağzımızla yalvarıyoruz yarabbim...dualarımızı kabul bizi kendine bu gecenin hürmetine kul kabul eyle...ay güzel olan ve güzellikleri seven rabbim..aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne kadar güzel dua etmişsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn die bağırasım geldi ilk defa benim için biri dua etti burda çok teşekkür ederim Rabbim bütün dualarını kabul eder inşallah çok saol tekrar :Saruboceq: :gitme: :asigim: a.s.
bu arada bugün son günüm son saat ve dk larım izne ayrılıorum bugün 15 gün yokum büyük ihtimalle hakkınızı helal edin arakdaslar...