Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

duygum canım arkadaşım herkes öyle diyor yengemler anem blam ve diğer çevremdekiler öyle diyor ama işte şu kalp varya kalp şu 5 yıl varya 5 yıl beni benden biranda alıp götürüyor..dün gece yatarken ve sabah namazına kalktığımda dua ettim allaha ne olur RABBİM İÇİMDEKİ UFUK SEVGİSİNİ BİRAN ÖNCE AL ALIŞİM BU AYRILIĞA NE OLUR DAHA FAZLA ÜZÜLMİM DEDİM bilmiyorum be duygum zaman herşeyin ilacı evet o kaybetti benim hiçbir hatam yok alnım ak başım dik ama yazık oldu bu aşka bu sevgiye heleki ufuktan bunu hayatta beklemezdim ben..şimdi nerde bir erkek görsem sanki ufuğun yapıcağını yapıcakmış gibi hissediyorum

hayır sakın öle düşünme yoksa hayatın mahfolur herkes ufuk diil cnm herkes farklı kendi hayatını zehir edersin kendine o şüpheyle başka birine bile yönelemezsin zaman ilacı evet ama alışmak zorundayım ölümlere bile alışıoruz yemin ederim hayat bazen banada okadar boş gelioki ama bakıorum etrafıma beni seven ne kadar çok kişi var diyorum demekki o kadarda boş diilmiş diyorum bi anda hayatın değişebilio eşimde tanışıp evlenmemiz 1 yıldan daha az bi süre düşün birden bire hayatıma girdi aşık oldum ve tanımadan evlendim demekki tanımak yada tanımamak önemli diilmiş tamamen hayatın bi tesadüfü demek istediğim öle bi an çıkıcakki karşına ufuğu hatırlamıcaksın bile aşık olucaksın

duygum inşallah diyorum.. hayatıma biri girsin karlşşıma biri çıksın diilde ufuğu biran önce unutim içimdeki sızı acı biran önce dinsin isityorum.. evde yalnız kaldıkça dahada beter oluyorum ee hergünde dışarı çıkmak istemiyorum, dün bir ara yengemlere geçtim kuzenim annem yengem falan oturuyoruz yengem biran bu konuyu açtı bende "yenge içim acıyor daha fazlasını söylimi duymak istermisiniz dedim" baktım annem çok üzüldü tekrar oyuna başladım gül belinay asma yüzünü belinay annen var belinay dedim kendi kendime.. sonra annem eve geöti ben yengem ve kuzenimin önünde hıçkıra hıçkıra ağladım bilmiyorum duygum yaa evde konuşamıyorum üzelemiyorumda annem babam yanı başımda diye, ee bende odama geçiyorum açıyorum pc'yi geliyorum buraya azda olsa kafamı dağıtmak için.. off duygu ben ne günah işledim neden gelldim bu haleee HAKETMEDİM BEN BUNU YAA VALLAHİ BİLLAHİ HAKETMEDİM

böle kendini daha çok bunalıma itersin tatlım ilgilenicek bişiyler bulmaya çalış ne bilim takılarla resim yap yemek tarifleri yapmaya çalış bişilerle ilgilen yoksa çok kötü olursun

duygucum yemekteyiz programını ıZLEYıP TARıFLER DENEYıP BABAMI BATIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM :)

heh süper yap yap yemekteyiz çok zevkli zaten:KK70:
bak hafta sonu eşimle bişiyler yaparsak bakırköye falan gidersek arıyorum itiraz istemem sende geliosun tammı

tamam cnm benm müsait olduğunda çaldır beni o zaman canın sıkıldığında falan

bende çok seviyorum ve arkadaşımın bi salak yzünden üzülmesini istememmm

duygum evet üzülmemeliyim ama yavaş yavaş toparlanıcam sööz veriyorum inan bana sözz

iyiki tanımışım ben sizlerii iyiki varsınız desteğiniz hem burda hem msnde hemde telde herzaman yanımdasınızzzz hiçte çkıkmayın hayatımdan olurmuu tamamen yalnız kalmak istemiyorum...

biz seni yalnız bırakmayız cnm hiç merak etme sen yeterki kendini topla

belinay selam tatlım daha iyisin inşallah
herkes ne istiyo bu kızdan anlamıyorum ki. valla çeken bilir. Allah sana sabır versin tatlım :1hug:

X