Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

kızlarr kafam yine karman çorman bana sahip çıkın yoksa heran eskiye dönebilirm :KK43:

gunlugu okudum cnm da
bır yorum yaım ıznınle
bence kesınlıkle ugrasma
yanı brak allahından bulsun
sen öle yapınca ondan ne farkın kalıcak bırakk maılıne bıle cvp yazma
catlasın dursunn
ondan kocada olmazmıs sanslısın önceden anladın cnm

boşver takma hortlatma umrunda olmasın konuşma bile ona değmez sen neler çektin yok senden haber alamayınca üzülüomuş bilmemne o sevgisine o zaman sahip çıkıcaktı aklı yeni mi gelmiş

belinaycım belki haddime değil ama bu konu hakkında bi kaç bişi sölüycem.günlükte ki yazını ben de okudum.orda demişsin ya "güçlü görünmeye çalışıyorum" bence haddinden fazla güçlü görünmeye çalışıyosun.

5 senedir bu insan senin hayatın da.ve sen 1 hafta gibi kısa bi süreliğine tatile gidiyosun ve hiç bir şey yaşanmamış sanki 5 yıllık ilişkisi biten biri değilmişcesine gibi geri dönebiliyosun

orada çektirdiğin resimlerde dahi hiç öle 5 senelik ilişkisi biten biri gibi durmuyosun.bunları güçlü görünmek adına mı yapıyosun.kimseye güçlü olduğunu ispat etmek zorunda değilsin ki.yanlış yapıyosun bence
şöle ki ...

sen yaşadığın aşkı öyle bir analatın ki öle böle değil.hala topiclerde var.böle bir aşkın ardından yaşanan ayrılığın acısı bu kadar hafif olmamalı.ve bir çok kişi böle düşünüyo öyle olmadığını görünce de bazı yorumlar oluyo.insanların kafasında inanamayacağın kadar çok soru işareti kaldı bilesin.
yanlış anlaşılmak istemem.kırdıysam da seni eğer cnm kusura bakma.

herkes bıseyler dusunmekte normaldır ama kendı adına guclu gorunmek zorunda degılsın

askını yasadınn

tamam ama

acınıda yasa

zamanla dınecek zaten

belinaycım belki haddime değil ama bu konu hakkında bi kaç bişi sölüycem.günlükte ki yazını ben de okudum.orda demişsin ya "güçlü görünmeye çalışıyorum" bence haddinden fazla güçlü görünmeye çalışıyosun.

5 senedir bu insan senin hayatın da.ve sen 1 hafta gibi kısa bi süreliğine tatile gidiyosun ve hiç bir şey yaşanmamış sanki 5 yıllık ilişkisi biten biri değilmişcesine gibi geri dönebiliyosun

orada çektirdiğin resimlerde dahi hiç öle 5 senelik ilişkisi biten biri gibi durmuyosun.bunları güçlü görünmek adına mı yapıyosun.kimseye güçlü olduğunu ispat etmek zorunda değilsin ki.yanlış yapıyosun bence
şöle ki ...

sen yaşadığın aşkı öyle bir analatın ki öle böle değil.hala topiclerde var.böle bir aşkın ardından yaşanan ayrılığın acısı bu kadar hafif olmamalı.ve bir çok kişi böle düşünüyo öyle olmadığını görünce de bazı yorumlar oluyo.insanların kafasında inanamayacağın kadar çok soru işareti kaldı bilesin.
yanlış anlaşılmak istemem.kırdıysam da seni eğer cnm kusura bakma.

birsamcım o tatile ailem benim için çıktıcanım ve annem durumuma gereğinden çok üzüldüğü için ailemin yanında inanki kötüd uramıyorum çektirdiğim fotoları sormuşssun asık suratlımı çıkayım canım fotolara?? yani gülüyorum die acı çektiğim belli olmuyormu?? bunumu demek istiyorsunyani yalanmı söylüyorum ben?? evet yazdığm aşkımı yaşadıklarımı bunları inkar etmiyorum hepsinin arkasındayım hepsi yaşanmış şeylerdi ne yani bitti diyee gülmicekmiyim be?? güzelim beni telle arayan arkadaşlarım var ilk günlerde benim gözyaşlarıma hıçkırklarıma şahit olan kişiler var ve gerekse msn üzerinden kamerada konuştuğum kişiler var benim ale beraber karşılıklı ağlayan kişiler var.. bırak o dediğin insanlar inanmasınlar herkesten beni anlamasını bekleyemem öle değilmi?? kimseyede acı çektiğimin kanıtını göstermeyede takatım yok.. . güçlü görünmeye çalışmak zorunda değilsin diyorusun ama zorundayım çünkü babam kalp annesme şeker ve tansiyon hastası onların yanında ilk 2 3 gün üzgün durdumm hem kendileri kötü oldu hemde benim için bu tatile çıktılar hava değişimi olsun biraz uzaklaşim die.. lütfen canım şu durumdumda bile beni sorgulama inanmayanlarmı var inanmasınlar umrumda değiller İNŞALLAH RABBİM KİMSEYE YAŞATMAZ BU DUYGUYU eleştirin için teşekkür ederim canım...

nasıl olim be tatlım iyimiyim kötümüyüm hoşuyum boşmuyum belli değil

birsamcım o tatile ailem benim için çıktıcanım ve annem durumuma gereğinden çok üzüldüğü için ailemin yanında inanki kötüd uramıyorum çektirdiğim fotoları sormuşssun asık suratlımı çıkayım canım fotolara?? yani gülüyorum die acı çektiğim belli olmuyormu?? bunumu demek istiyorsunyani yalanmı söylüyorum ben?? evet yazdığm aşkımı yaşadıklarımı bunları inkar etmiyorum hepsinin arkasındayım hepsi yaşanmış şeylerdi ne yani bitti diyee gülmicekmiyim be?? güzelim beni telle arayan arkadaşlarım var ilk günlerde benim gözyaşlarıma hıçkırklarıma şahit olan kişiler var ve gerekse msn üzerinden kamerada konuştuğum kişiler var benim ale beraber karşılıklı ağlayan kişiler var.. bırak o dediğin insanlar inanmasınlar herkesten beni anlamasını bekleyemem öle değilmi?? kimseyede acı çektiğimin kanıtını göstermeyede takatım yok.. . güçlü görünmeye çalışmak zorunda değilsin diyorusun ama zorundayım çünkü babam kalp annesme şeker ve tansiyon hastası onların yanında ilk 2 3 gün üzgün durdumm hem kendileri kötü oldu hemde benim için bu tatile çıktılar hava değişimi olsun biraz uzaklaşim die.. lütfen canım şu durumdumda bile beni sorgulama inanmayanlarmı var inanmasınlar umrumda değiller ıNŞALLAH RABBıM KıMSEYE YAŞATMAZ BU DUYGUYU eleştirin için teşekkür ederim canım...

öncelikle eleştirileri diyeyim sadece benim deil çünki olgunlukla karşıladığın için saol.ailenin yanın da tabi ki güçlü olmak zorundasın bari acını burdaki arkadaşlarınla paylaş.ama sen burda da hiç bişi olmamış gibi davranarak kendini hedef haline getiriyosun.
akıl vermek değil benim ki haşa bi nevi tavsiye.ama insanlar dillere destan bi aşk yaşayan ve her ayrıntısına varana kadar anlatan birnin bu aşkın arkasından bu kadar rahat olmasını hiç mi hiç beklemiyorlardı.soru işaretlerinin nedeni bu cnm.bu kadar ortada yaşamasan bu kadar anlatmasan belki senden acı çekmen beklenmezdi.çünki burda seninkine bakarak sıradan aşk yaşayanlar bile ayıldıklarında ne yapacaklarını şaşırdıklarından senin tepkin anormal geldi insanlara.umarım anlaşılmışımdır.ama yanlış değil

uykusu benden :KK43: ağladım :'(

evlilik ilgili birşeyler demiyorsun dedim konu açmıyorsun dedim yarın konuşuruz dedi uykum var dedi konuşmıcam onunla :KK43:

X