Romantik düğünler(Plaj düğünü)

plaj düğünü var benimde hayalimde ama sanırım gençler arasında daha uygun olur yaşlılar plaj düğününde o minderlerde nasıl rahat edecekler :S

rüyaa gibii ama nerde bizimkilerde öle bi düşünce, öle bişi desem bizimkiler hemen hepsi her yerden cephe alıırr klava: ayy bizimkileri düşeniorum öle bi düğündeee sırnaşık şey

kızlar böyle bir düğün türkiyede gerçekleşmez hangi kumsalda nerede bu kadar rahat bi şekilde böyle olabilir ki anca zengin olcan hawaii de yapacaksın kiralayacaksın herşeyini tabi 10 kişi arkadaşlarınız çiftleriyle birlikte en güzel böyle olur bizim milletimiz hele heleki annemiz babamız yok kayınvalide yok kayınpeder millet normal düğünlere bile karışıyor böyle bir düğüne bile laf ederler kesinilkle susmazlar yani
annene geçenlerde söyledim plaj düğünü düşünüyorum diye ilk işi ayy orada topuklu ayakkabı giyilmezki yahu ailelerimiz hep kendini düşünüyor bi kez olsun çocuğumuzun mutluluğu önemlimidir diye sormazlar kendilerine neyse fazla yazmışım içimi döktüm ohhh be:1closedeyes:

Çok güzellll ben de isterimmmm opuyorumnanaktan
Ama daha kır düğünü için saymadıkları kalmadı bizimkilerin bi de bunu duysalar annem çığlığı basarmafoldumben Neden formalitelere bağlanıp kalıyolar anlamıyorum yaaaaalsanaalsanasmile

en azindan dügünden sonra birisi sürpriz hazirlicak böyle kumsalda... en az 30 kisi oturup gitar esliginde egleniceksin hemde anne babalar olmadan...woooaawww

tek hayalim plaj düğünü yapmak.. ama düşünüyorumda.. babanem.. dedem... ve diğer aile büyüklerimiz.. ı ıh olamıycak galiba

kendmi bildm bileli tek hayalim plaj düğünü.. ama insan olgunlaştıkça ayrıntıları da düşünüyo.. :44:
sölediğiniz gbi topuklular yaşlılar vs.. bu durumda en mantıklısı düğün bttkten snra arkdşlrı fln toplyp üzerndeki glnlği de çıkarıp rahat ve şık beyaz bi elbise giyip sahilde eğlenmek..
yoksaaa düğün olrk olması zor türkiye sahillerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…