• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama roman saçı gibi olduuuuu

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
arkdaşlar saçıma sarı boya aldım birazcık üstten boyadım na sıl tutucak mı die bir saat bekledim yıkadım bildiğiniz romanlar varya onların ki gibi oldu ban sarı istiyorum ne yapayım yardım edin yaaa ohaoldumsmile

romanların ki nasıl oluyo ki? altta boya varsa koyu renkse boya ondan kötü olmuştur ,düzgün açılmamıştır..kendin zor yaparsın saçını mahvetmeden kuaföre gitte o düzgün yapar istediğin rengin fotoğrafınıda götür ama...

canım resim koysan daha iyi olurdu:1rolleyes:
ama kendi saç rengin koyu ise,arkadaşında dediği gibi açıcı olmadan açılmaz saçın,Bence evde kendin boyayarak ziyan etme saçını,işini bilen bir kuaföre git bence.yerimseniben

tatlım naptın ya nıe ole oldu cok uzuldum bence de iyi bi kuafore gıt bıde allah korusun yakma sacını nasıl oldukı cok merak ettım belkı de guzel olmustur

sen bu işlerde yenisin galibayerimseniben

keşke burda sorsaydın
kızlar sana söylerdi sonucu

neyse takma kafana
küllü açık sarı boyaman gerekirki turunculuğu yani romanlığı yokolsun

Koleston 12.1 ile boyamalıydın en kötü ihtimal canım.Çok açık küllü sarı olarak geçer. Küllü olduğundan turunculukta bırakmayacaktı

arkdaşlar saçıma sarı boya aldım birazcık üstten boyadım na sıl tutucak mı die bir saat bekledim yıkadım bildiğiniz romanlar varya onların ki gibi oldu ban sarı istiyorum ne yapayım yardım edin yaaa ohaoldumsmile

canım romanlarınki gibi demişsin art niyetli olarak söylemediğini biliyorum ama biraz daha dikkatli benzetmelerde bulunursak iyi olur istemeden kırmayalım birbirimizi.biride kalkıp herhangi bir kötü durumu anlatmak için türk saçı gibi oldu gibi bi benzetmede bulunsa hoşumuza gitmez degilmi canım

romanların ki nasıl oluyor anlatta biz de bilelim.

cnm aynı şeyi yıllar önce bende yapmıştım :) sarı röfleli saçımın üstüne sarı boya vurdum aynen romanların sacı gıbı olmuştu bide düğünümde çok yakın bi tarihteydi hemen kuaföre gıdıp komple boya üstüne sık sarı balyaj yaptırmıştım ama saçlarım çok yıpranmıştı...sarıya dönme derım bu sıralar kahve ve bakır çok revaşta bende 7 yıllık röflelı saçlarımı kahveye boyattım çok memnunum...

canım romanlarınki gibi demişsin art niyetli olarak söylemediğini biliyorum ama biraz daha dikkatli benzetmelerde bulunursak iyi olur istemeden kırmayalım birbirimizi.biride kalkıp herhangi bir kötü durumu anlatmak için türk saçı gibi oldu gibi bi benzetmede bulunsa hoşumuza gitmez degilmi canım

evet canım bir art niyetim yok sadece benzetme amacı var yoksa bana kalmamış insanları küçümsemek yasakkelime

Koleston 12.1 ile boyamalıydın en kötü ihtimal canım.Çok açık küllü sarı olarak geçer. Küllü olduğundan turunculukta bırakmayacaktı

canım uclarda röfle vardıı bende yeserir die boyamadım sacım koyu kumral kendi rengiiimm zaten memlekette kuaföree boyatacağım en iisi onlara danışmak yoksa bildiğini okumakla olmuyoo bilen birirne sormaaakk en iyisiiii yoksaa ağzıı olan konuşuyoooorr

en guzeli kendin dokunma saclarına kuaforde ne istiyorsan yaptır sonra boyle sonuclarla karsılasabiliyor insan

evet canım bir art niyetim yok sadece benzetme amacı var yoksa bana kalmamış insanları küçümsemek yasakkelime

tabiki canım ondan şüphemiz yok bunu hepimiz zaman zaman yapıyoruz istemeden duyarlılığın için teşekkürler canım.bu arada saçın için ne karar verdin?

Back