Rokete taktım gidiyorum sanırım :((

Charm

Whats up ?
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
10.881
24
arkadaslar bugun tartıya bakarken saskınlıktan kalakaldım :1shok: 4,5 aylıkken toplamda 1,100 kg almıstım sevınıyordum hatta baya ama aradan 1 ay gectı sımdı 5,5 aylık bugun bı tartıldım kı toplamda 5 kg almısım.. 1 ay ıcınde bırden 4 kılo normal mi yahuu :1shok: aslına bakarsak 4,5 aylıkken karnım hıc yoktu nerdeyse kımse hamıle oldugmu anlamaıyordu ama sımdı karnım bırden hızla cıktı resmen koca göbüşlü hamıleyım yanı :roflol: sizce kılo almamın karnımın cıkmasıyla mı baglantısı vardır ? yoksa karnımın cıkmasının kılo almam la mı ? :uhm: birden kılo alan var mı boyle 4,5 aya kaadar neredeyse kılo almadan gelıpte birden alan.. yememi de o kadar abartmadım kı bırden alıcak kadar sadece bualntılarım gectıgı ıcın normale dondum o kadar :dilcikar: yoksa bundan sonrakı her ay mı boyle olucak senağlama aman allahım olmaz dımııı ??? :1shok: :1no2:

bende ilk 4-5 ay sadece 2 kilo almistim..sonraki 5 haftada tam 5 kilo aldim..aynen senin gibi sok olmustum saniyordum ben az alacagim,aynen benimde olmayan göbegim o 5kilo ile kendini gösterdi..sonra normale döndüm korkma..8 ay biterken toplamda 14 kilo almisim..az degil ama abartida degil diye kendimi teselli ediyorum..

aslında gayet normal almıssın zaten normal olanı 12-15 kılo arası zayıflarda 18 kılo bıle olabılıyor.. o kadarla tamamlasam yıne sukur ınsallah fazla kılo almam, zaten bıraz kılolu hamıle kaldım allahım bu kıloları vermek ne kadar zor cok ıyı bılıyorum dogumdan sonra tekrar zayıflama programlarıma baslıcam kendımce oyle gorunuyorr :1no2: :1closedeyes:

stres yapma canim..ama dikkat et..stresle insan daha cabuk acikiyor,ve kanda stres hormonlari artinca su tutulumu artiyor yag depolanmasi artiyor..zaten mevsim yaz meyvesi sebzesi bol..

stres yapma canim..ama dikkat et..stresle insan daha cabuk acikiyor,ve kanda stres hormonlari artinca su tutulumu artiyor yag depolanmasi artiyor..zaten mevsim yaz meyvesi sebzesi bol..

haklısın stres yaptıkca her zaman acıkmısımdır :1ninca:.. onumuzdekı hafta sonu sınavım var bı o eksıktı zaten gelde stres yapma butun gun calısmaktan beynım davul oldu basım fena kafamçokkarıştı
yinede teşekkürler :çok üzgünüm:..

uzulme canim benimde iki ay kullandigim dogum kontrol ignesi yuzunden iki ayda 52 den 58 oldum,58 ile hamile kaldim 80 ile doguma girdim,yemek yeme aliskanligim yoktu ,tatli ve sut ile beslendim nerdeyse ama son iki ay bir gram bile almadim,bebis buyudu ama ben kilo kontrolu yaptim,3,65o gr dogdu,bol bol meyva ye uzulme saglikla sihhatle dunyaya gelir insallah

amiinn inşallahh tesekkur ederım :1rolleyes:.. son ıkı ay bır gram bıle almadım demıssın ya ınsallah benımde boyle gıtmez yanı 22 kılo almıssın sanırım sonra nasıl verdın yada verdın mı? emzırmek kılo kaybına yardımcı oluyor denıyor ama ne derece faydası var gercekten merak edıyorum?? ...

evet canim emzirmek cok iyi ben 14 ay emzirdim hicte dikkat etmedem62 olmustum sonra ilaclar yuzunden geri aldim,biraz dikkat edersen veririsin

------------------------------sanki 4,5 aylık halin beni hatırlatıyor

tatlicadiarzu
ya bende 19 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç kilo almadım ama günde 2 kez tartılıyorum ekmek yemiyorum bol bol meyve yiyorum ama son iki günde 1 kilo almışım demekki ne kadar dikkat edersen et kilo böyle alınıyomuş ne diyim benimde hiç karnım yoktu son iki günde füze gibi sivri bir minik göbüş çıktı çok kilo almak istemiyorum çünkü 63 kilo ile hamile kaldım sanki doğumdan sonra üstümde kalacak gibi geliyo kilolar öf nre biliyim bizim okulda bazı öğrtm arkadaşlar toplamda 8 kilo almışlar doğum yaptıklarında eski hallerinden daha zayıflarmış herkesin yapısı farklı tabi neyse önemli olan sağlıklı bebekler dünyaya getirmek

ya ben 4 aylık hamileyim 7 aylık ğibiyim 7 ay olunca nasıl olurum hiç bilmem

canım zaten aylara göre dagılıma bakarsan benım ıcınde 6-9 arası kılo almıs olmak normal dıyor sende 19 haftalıksın 1 kılo almıssın o kadarda olucak artık cok kafaya takma ama benım kafama takılan durup durup 15 20 gun ıcınde 4 kılo almak tı ama karnımdan da bellı yanı karnım bu kadar sısmesıne kıo almasam tuhaf olurdu.. ayrıca 1 kılo cok farkeder ac lıkla tokluk arasında bıle 1 kılo oynar.. sen o kadarına dua et cunku onumuzde daha bır kac ay var mecbur alıcaz napalım ama onemlı olan asırıya kacmamak İNŞALLAHH... :bbo:

evet canim emzirmek cok iyi ben 14 ay emzirdim hicte dikkat etmedem62 olmustum sonra ilaclar yuzunden geri aldim,biraz dikkat edersen veririsin

tesekkur ederım sılagul, umarım bır an once bebısı kucagıma alırımda zayıflamaya baslarım fisfisfis a.s.

Bende son 3 haftada 4 kilo almışım şok olmuştum doktorumda tabi ondan öncede 2 kilo almıştım toplamda 6 kilo oldum doktorum problem olmadığını söyledi çünkü ben çok zayıf hamile kaldım doktorum sadece ayda 3 kiloyu geçmede dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…