Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Rogan Topikal Losyon

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
s.a canlar 1 senedir saç dökülmesi sorunuyla uğraşıyorum dün yine ğittim dr,demiirm halen düşük folik asit düşük,gyno ferro sanol yazdı.şaçıma uyğulamam için Advantan çözelti yazdı,ve birde yine sacıma uyğulamam için Rogan Topikal losyon verdi aranızda bu rogan losyonu kullanıpta olumlu sonuç alan varmı varsa lütfen beni bilğilendirirsen cok sevinirm hepinize bol sağlıklı yaşamlar olsn inş:):):)

forumda bir arkadaş önermişti demişşiniz,peki siz kullandınızmı memmun kaldınızmı?..

merhaba,
soruna tam olarak cevap veremeyeceğim ama bugün bende doktora gittim, erkek tipi saç dökülmem olduğunu söylerek rogan tropikal losyonu önerdi ve artı bir ilaç ve şampuan. daha önce araştırmıştım ben kullananlar çok memnun saç çıkartıyormuş diye okudum ama şahsen bugünden itibaren deniycem. umarım yararlı olur

merhaba,
soruna tam olarak cevap veremeyeceğim ama bugün bende doktora gittim, erkek tipi saç dökülmem olduğunu söylerek rogan tropikal losyonu önerdi ve artı bir ilaç ve şampuan. daha önce araştırmıştım ben kullananlar çok memnun saç çıkartıyormuş diye okudum ama şahsen bugünden itibaren deniycem. umarım yararlı olur

cnm inş olumlu sonuç alırsn ben daha rogan almadm acıkcası tereddüd yaşıyorum:( bide nette okudum roganı kullanmayı bırakınca cıkanlar dökülüyomuş ufffffff saç dökülmesi ne zormuşmafoldumben

cnm inş olumlu sonuç alırsn ben daha rogan almadm acıkcası tereddüd yaşıyorum:( bide nette okudum roganı kullanmayı bırakınca cıkanlar dökülüyomuş ufffffff saç dökülmesi ne zormuşmafoldumben

aynen canım rapunzel gibi saçlarım vardı:) o kadar kalabalıktı ki yoğunluğundan rahatsız olurdum artık. birgün bu sorunu yaşaaycağım hiç aklıma gelmezdi:) bende öyle okudum açıkçası ama düşününce saç çıkıyosa sonuçta saç kökleri ölmediğindendir. çıkmamış candan ümit kesilmez misali bende deniyorum:)

aynen canım rapunzel gibi saçlarım vardı:) o kadar kalabalıktı ki yoğunluğundan rahatsız olurdum artık. birgün bu sorunu yaşaaycağım hiç aklıma gelmezdi:) bende öyle okudum açıkçası ama düşününce saç çıkıyosa sonuçta saç kökleri ölmediğindendir. çıkmamış candan ümit kesilmez misali bende deniyorum:)

cnm inş olumlu sonuç alırsn inş bende herkezde.:Saruboceq:

Arkadaşlar Rogan Topikal losyon bayanlar için olanını ( kırmızı ) kullandım, kesinlikle tavsiye etmem. Saçlarım hep yağlandı ve gün gün dökülmeye devam etti. 6 ay kullandım ve artık yeter deyip bıraktım ve saçlarım iyice seyreldi. Kimseye önermem.

Back