• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Röflesiz sarı

Mucize_GE_

bebişimizi bekliyoruzzz
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.002
23
158
Kastamonu
kızlar yıllardır full röfleli platin sarıydım ama saç kalmadı desem yeridir şimdi sadece boyayla boyamak istiyorum hangi boyayı önerirsinizz şöyle güsel açık sarı olmak için....ama turuncu gibi olmasın denediğiniz boyayı yazarsanız sewinirim

kızlar yıllardır full röfleli platin sarıydım ama saç kalmadı desem yeridir şimdi sadece boyayla boyamak istiyorum hangi boyayı önerirsinizz şöyle güsel açık sarı olmak için....ama turuncu gibi olmasın denediğiniz boyayı yazarsanız sewinirim

şimdi ekstra açıcı sarı alıcan bir tüp ve ekstra açıcı küllü ekstra açıcı sarıdan bir tüp sıkacaksın küllüdende çeyrekten az koyucaksın bunu uygulardan saç diplerine baya çılacak 30 volum koycan ama sıvı biraz fazla olsun diplerin çok güzel bir sarı olacak 11,00 ve 11,10 alcan boya dene iki yada üç boyamadan sonra çok tatlı bir sari olcak diplerin ama uçlarına sürme tammamı yıpranmasın saç

Back