• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röflem kapansın artııkk...

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
123
kızlar 3 ay önce röfle yaptırmıştım ki o zamanlar bile içime sinmemişti ilk röflemdi ona rağmen idare ettim 3 ay artık diplerim de çok uzadı:59: ve saçımın kendi rengine dönmek istiyorum..o da koyu yani tam olarak ne renk bilmiyorum ama koyu kahve falan sanırım zaten şu sarılar kapansın başka bişi istemem ne renkle kapatabilirim bunlarıı yeşillenme turunculaşma olmadan..çikolata kahve uygunmudur? nolur yardım edinn yarın boya alıcam..

Bende gecen sene röfle mağduruydum..

Kapanmıyor çok zor..

2 defa çikolata kahve yaptırdım kuaföre 2 defa daha yapalım dedi..
Söve söve çıktım..
Saçlarım mahvolcaktı..
2 defa çikolata kahve bile kapatmadı yani..
Yavaş yavaş kapatmayı dene birden kapanmaz..
Ben 2 defa çikolata kahveden sonra daha yumuşak fındık kabuğu, gizemli kahve tonlarını tercih ettim..
Saçımıda kestirdim o dönem..
Suanda karamel tonlarında..

Umarım istediğin renge ulaşırsın..

Valla canım benimde diplerim bayadı. Ben 2 kere çikolata kahve 1 kere terecota boyadım kapandı gitti :) Hattaaa akınca çok güzel oldu.Diplerim tatlı bi açık khve, uçlarım 2-3 ton daha açık oldu.Çok Doğal diyorlardı arkadaşlarım:)

pekii kızlar hangi markayı kullandınız? mesela bu terecota yı hiç duymamıştım hangi markada bu canım? offf yaa bendee tek seferde boyayıp kurtulayım diye bakıyordumm:59:

birde hangi sıklıkla boyadınız arka arkaya değildir heralde dimi? saç kalmaz yaaa:18::18:

koyu kumral boyattım aktı gitti röfleden bende kakao kahve boya aldım boyadım oda bir haftada çok hafif aktı sonrada gittim kestaneye boyattım sonunda kapandı :65:

Back