kızlar buğday tenliyim ama yakışabilecek bi renk ne olur bilmiyorum saçlarım omuzlarımda ama kararsızım röfleden çok yoruldum değişiklik yapmak istiyorum sizce ne yappmam lazım ?
bende aynı durumdayım.röfle yaptırmaktan ve sürekli birbirine dolaşan saçlardan bıktım uçları kırıldı kestiriyorum sürekli.Diplerim geldi.simsiyaha boyatcam ben iddialı renkleri severim dikkat çekmeyi seviyorum.keendi rengimde koyu kahve siyaha yakın o yüzden simsiyah yapcam sende düşünebilirsn bu rengi belki
bende aynı durumdayım.röfle yaptırmaktan ve sürekli birbirine dolaşan saçlardan bıktım uçları kırıldı kestiriyorum sürekli.Diplerim geldi.simsiyaha boyatcam ben iddialı renkleri severim dikkat çekmeyi seviyorum.keendi rengimde koyu kahve siyaha yakın o yüzden simsiyah yapcam sende düşünebilirsn bu rengi belki
cnım ben onu yaptım röfleden sımsıyah mahfettı yandı ve koptu saclarım. acaba koyu kahve yada koyu kestane mı yapsam sonra sıyaha donsem kararsız kaldım bıde saclarım omuzlarımda kısa oldugu ıcın koyu renk yakısırmı bılemedım
mrb bende aynı dertten yakınıyorum benimde sacımda röfle var ve cok sıkıldım
saçlarım bundan baya uzun şimdi ve ben doğal bi renk istiyorum kumral tonlarında ve favorim şu:Eki Görüntüle 333607
biraz daha uzamasını bekliyip bu tonda bişey yapcam