Saç Rengi ve Saç Boyama röfleli saçımı loreal küllü sarıya boyamak istiyorum yarıdm!!!

sağol cnm aklımda olsun palette 10/1 de.buda kötü değil ancak fazla koyulttu gibi,birde saçımda mavi-grimsi yansımalar yaptı.röflenin üzerine mi boyuyorsun sende?

o mavi-gri renkler yıkandıkça atıcak, küllü oluşunun verdiği bir dezavantaj gibi gözüksede ben seni uyarmıştım zamanlama konusunda... fazla bekletme koyu olur diye ama üzülme koyulukta, hafif grilikte yıkadıkça düzelicek. her boya yıkandıkça saça daha güzel oturur.... kızıl renkler hariç:) bende dediğin gibi olmadı, artık alıştıgım için zamanlamayı tutturunca sorun olmuyor. loreal excellence serisinin içindeki saç koruma serumuda gerçekten işe yarıyor!!!

Son düzenleme:

tşk cnm hayır koyunun uzerıne yapmadım sacımı oncesnde palette ıle acıp acık turuncumsu sarı elde ettıkten sora turuncuları kapamak ıcın loreal 9.1leboyamıstm kı resmdekı gıbı koyultmstu ..zaten sende gordun koyultuyo oyuzden 10.1 bile kullanblrsn demstm neyse artk :) :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…