evet banada 9.1 daha mantıklı geliyor,zaten biraz koyulsun istiyorum,yani en azından hepsi aynı renk olsun yeter bana..9.1 le bunu sağlayabilir miyim??böyle nasıl diyim açık küllü kumral yada koyu küllü sarı olsun istiyorum,umarım kutudaki gibi çıkar:26: loreal'i mi önerirsiniz kolestonu mu?
cnm bende zaten biraz koyulsun istiyorum saçlarım.çünkü sarının her tonu var, açık renk kapatmaz bunları.ilkinde yarım saat beklesem anca olur diyorum.bide senin kendi saç rengin ne?benimki koyu kumral,turuncu olmaz dimi eminsin yaniloreal 9.1 küllü sarı kullanıyorum. saç diplerinede uyguluyorum. sarı yazdıgına aldanmayın, fazla bekletirseniz saçınız istediğinizden daha koyu bir renk alır. ayrıca 9.1 küllü sarı, sarı tonları gibi değildir. turuncu olmuyor... saç dipleriniz cıktıysa önce diplere 10 dk sürüp bekleyin daha sonra komple saça sürüp 20 en fazla 25 dk beyleyin derim ama seçim sizin tabi. ben böyle uyguluyorum ve memnunum.
bence 9.1 kullan .. ben bi kez kullandım saçlarım dorel sarı gibiydi koyulttu biraz ama güzel kapadı doreleri.. 8.1 çok daha koyu çıkartır diye düşünüyorum..htta 10.1 bile alabilrsn kutudaki gibi açık olmuyor
kesin karar verdim,yarın boyamı alıp boyucam umarım başarılı olurum bendebenim saçlarımda koyu kahve, dip boyamın rengini hiç tutturamıyordum ya dediğin gibi turuncu oluyordu yada koyu. ee alt taraflarda sarı gölge, yani uyum sağlamıyordu. çırağın sarayının kuaföründe bir tanıdık bunu uygulamamı söyledi ve allaha şükür sonunda uyum sağlayan bir renk buldum:) bu arada yazmayı unutmuşum saç boyasını hazırlarken içine çok az saç kremi ekle. madem koyu olsun diyorsun biraz daha fazla bekle sonra bir tutamını yıka kurut istediğin tondan açık ise o tutamında diğer boyalı saçların içine karıştırıp bekle, koyu gelirse gözüne hemen duşa:))
yok olmaz oyle bak bnde boyamstm koyu cıkarıyo bıraz..
loreal kullnamnı tawsiye etmem...benmde saçlarım sarı platin röfle.sana wella koleston 11/1 yada palette 10/1 tawsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?