• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleden anlayanlar =)

pembeprenses35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
123
1
116
kızlar bugday tenliyim röfle yaptırmayı düsünüyorum saçlarım kestane. sizce açık kahvenin üzerine mi yaptırayım yoksa kumralın üzerine mi hangisi cok kararsızım CADIARZU

sana röfle yakışmaz aslında.
hemen diplerin çıkar koyu koyu bir süre sonra bunalırsın
ama çok istiyorsan karamel üzeri röfle iyidir.

benim saçlarımda orta kumral/koyu kumral arası
kesinlikle kendi saçının üstüne yaptır
ve cila attır
eğer ki işinin ehli birine denk gelirsen
süper oluyor
ayrıca diplerin çıktığı zamanda aralardaki koyulukla bütünleşiyor
diplerin sırıtmıyor yani canım

benim saçlarımda orta kumral/koyu kumral arası
kesinlikle kendi saçının üstüne yaptır
ve cila attır
eğer ki işinin ehli birine denk gelirsen
süper oluyor
ayrıca diplerin çıktığı zamanda aralardaki koyulukla bütünleşiyor
diplerin sırıtmıyor yani canım

anladm cnm

sen bılırsın guzelım eger 10 yıl boyunca sureklı rofle yaptırmak tecrubeyse tecrubelı sayıyorum kendımı ve ana sacına yaptır sonra cılayla ana sacını kırdır gecıs yumsak olsun demkten baska soylıyecegım yok eger oya yaptırıp rofle yaptırırsan usutune ne olacak 20 gun sonra dıp boyan gelecek dıpte ana sacın ayrıyeten boyattıgın acıkton usutndede sarı rofleler olacak 3 renk yanı ve 20 gune bır dıp boya ısıtıyecek roflenın en buyuk avantajı 6 aya yakın kullanman dır senın dedıgın gıbı olursa hıc numarası kalmaz

sen bılırsın guzelım eger 10 yıl boyunca sureklı rofle yaptırmak tecrubeyse tecrubelı sayıyorum kendımı ve ana sacına yaptır sonra cılayla ana sacını kırdır gecıs yumsak olsun demkten baska soylıyecegım yok eger oya yaptırıp rofle yaptırırsan usutune ne olacak 20 gun sonra dıp boyan gelecek dıpte ana sacın ayrıyeten boyattıgın acıkton usutndede sarı rofleler olacak 3 renk yanı ve 20 gune bır dıp boya ısıtıyecek roflenın en buyuk avantajı 6 aya yakın kullanman dır senın dedıgın gıbı olursa hıc numarası kalmaz
sana katılıyorum canım

kızlar ana saçın üzerindeki röfle+cila için resim koyabilir misiniz arasındaki farkı tam görebilelim tam anlamayanlar için :)

katılıyorum şakkıdı

Back