Saç Rengi ve Saç Boyama röfle

Zeliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.360
2
116
38
İzmir
1ay önce röfle yaptırdım. renginden herşeyinden çok memnunum ama daha önce aynı kuförde röfle yaptıran bir arkadaşımla konuştum bugün mahvetti saçlarımı yaktı benim dedi. bende bir sorun yok dedim bende. saçların açılmıyor keçe gibi olmadı mı dedi. evet oldu dedim tamam işte yanımış dedi. bu kuaför benim güvendiğim bir kuaför etrafımdakilere sorduğumda da onlarda olur öyle bir süre dedi karışıklık keçeleşme. bu normalmi daha önce yaptıranlar bilir yoksa bunlar benim saçlarımı mı yaktı?

bende bi kere gölge yaptırmaya gitmiştim kuaföre ne istediğimi söyledim çalışanı geldi boyamaya başladı sonra bi açtılar benim saçlarım gölge değil röfle olmuş ama hiç keçeleşme falan olmadı krem bile kullanmıyodum boyanın üstüne yaptırırsan oluyo diyolar ben kendi saçıma yaptırmıştımeyvahedigeldismile

benimkide öyleydi ilk yıkamada aman llahım açmak ne mümkün.sonra farkettim ki saçlar ıslakken lastik gibi uzuyor.çok anlamam yandımı bilmiyorum ama çok yıprandı pörçük pörçük kötü görünüyor.sürekli kestiriyorum.ama ilk günlerdeki hali zamanla geçer.

bnm de saçlarm fındık kabuğu karamel gbi o tonlarda.. aralara bal köpüğü röfle istiyorm nasl durur acaba kfam karışık biraz

arkadaşlar, röflede kullanılan malzeme çok önemlidir.Malzemenin yanısıra kuaförünüzün deneyimi, ürün hakkındaki yetkinliğide burada buyuk rol oynar.Çok çeşitli saç açıcılar var.
Ucuzu pahalısı var...
Yani 50 liraya da röfle yapan yer var. 500 tl'ye de...Bu da malzeme farklılıgından kaynaklanıyor...
Ben yıllardır röfle yaptırıyorum.En son 1,5 sene ara verdim, yeniden yaptırdım.
Gecen hafta 2. röflemi yaptırdım. Sacımda hiç bir yıpranma yok.Kopma yok, tararken dökülme yok.
Saçımı Loreal'in Platinum (pembe) serisi ile yaptı kuaförüm. Gayet net, platin sarısı oldu.Ustelikte ucuk bir fiyat değil, 200 tl ödedim.Hakkını verdi ama ellerine saglık.4-5 ay kullanıcam.aya bölünce 40 tl 'ye geliyor aslında.
Arkadaslar , herkes röfle yaparım der ama herkes röfle yapamaz aslında.Platin diye gidip, çiğ sarıda çıkabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…