• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama - röfle -

temmuz27

evli,mutlu,çocuklu :)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.244
32
158
kızlar saçıma 2 gün önce röfle yaptırdım. öncekine göre biraz daha yoğun oldu. baya bi sarardım yani. 27gün sonra düğünüm var. bu sürede otururmu sizce? akşama kadar aynaya bakıyorum sanki bi değişiklik olacakmış gibi:çok üzgünüm: ne dersiniz 27 günde güzel bi hal alır mı acaba?

a.s.bekle canim rofle 2 haftada oturur rengi daha guzel olur hemde gozlerin alismis olur.
eminim cok guzel bi gelin olursun.

resimlere bir bakın rengi biraz tuhaf neredeyse yeşil olacak:tomato:

Eklentiler

• $100_4191.jpg
    $100_4191.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 82
  • $100_4197.jpg
    $100_4197.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
a.s.bekle canim rofle 2 haftada oturur rengi daha guzel olur hemde gozlerin alismis olur.
eminim cok guzel bi gelin olursun.

daha öncede röfleliydi saçım ama bu kadar yoğun değildi. o yüzden rahatsız ediyo gözümü. bide düğüne az kaldı off of:bbo:

tenin esmermi canım keşke karamel falan yapsaydın..benimde gelin saçım röfleydi ama kahverengi yada siyah tonlarını tercih etmediğime pişman oldum sonra ama yapmış olmuşsun bi kere fazlada oynama saçınla sevgileropuyorumnanaktan

tenin esmermi canım keşke karamel falan yapsaydın..benimde gelin saçım röfleydi ama kahverengi yada siyah tonlarını tercih etmediğime pişman oldum sonra ama yapmış olmuşsun bi kere fazlada oynama saçınla sevgileropuyorumnanaktan

bende sonra resimlere bakıp ğişman olmaktan korkuyorum ya...
tenim esmer değil açık tenliyim

bende sonra resimlere bakıp ğişman olmaktan korkuyorum ya...
tenim esmer değil açık tenliyim

esmer değilsen daha iyi çünkü ben esmerim ve sarı gitmiyor bana:sinifsinif:
takma bu kadar kafana canım bunca hazırlığın arasında birde kılı tüyü dert edersen çıkamazsın işin içinden:delphin:

neyse 27 günüm var daha renk oturur ve daha iyi görünür işallah.
peki sarı tonu olarak nasıl görünüyor resimde?

cidden böyle mi gözüküyor ya. bana hiç öyle gelmiyo :( peki ben bu saça alışamazsam ne yapmalıyım. düğüne az bi zaman kaldı. saçımı kendi renginemi boyatsam yoksa alışmak için beklesem mi. off of olacak şey mi bu şimdi:oklava:

bence hiç sorun etme çünkü daha nerdeyse 1 ay var eminim saç yıkadıkça akar ve rengi de oturur.2 hafta sonra aşağı yukarı belli olur zaten senin de için rahatlar :)

sağolun kızlar. alıştım artık saçıma rengide oturdu biraz daha çok şükürkaydirigubbakcemile2

Back