• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Roccatane kullananlarda adet düzensizliği var mı?

yaren91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
38
0
36
Ankara
kızlar roccatane da 5. ayım bitcek.Yüzmde düzelme var çok şükür.Ancak bu dönemler karnımda şişlik var sanki.Son adet dönemlerinde de adetim koyu ve pıltılı oluyordu.Bu son adetimde 3 gün sürdü:( acaba ilaçtan mı? böyle sorunu olan var mı?

kızlar roccatane da 5. ayım bitcek.Yüzmde düzelme var çok şükür.Ancak bu dönemler karnımda şişlik var sanki.Son adet dönemlerinde de adetim koyu ve pıltılı oluyordu.Bu son adetimde 3 gün sürdü:( acaba ilaçtan mı? böyle sorunu olan var mı?[/QUOTE

Aynı durumdan bende muzdaribim.benmde 5-6 gün sürerken 3 e düştü.. bilmiyorumki ilaçtan heralde :(

bende 8ay kulanmıstım lıse zamanları.. 11yıl once. adetı kesınlıkle kısaltıyor dahası kanınızı koyulastırıyor desem mdaha doğru.. bu ılac sayesınde sımdı o gulyabanı yuzumden eser yok..yenıden bebek yuzluyumm sukurr ancak sımdıde bebek sahıbı olamıyorumm kan pıhtılasması yuzunden bılmuyorum sebeb bumu acaba? :(

hapı kullanmadan once 7gun suren adetım max.4gune dustu dıyebılırımç..işte ilaçlarda bu yerı tamır ederken dıger yerı bozabılıyor maalesef..

Back