Cilt Bakımı Ürünleri Roc Purif-Ac

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

failed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
6.793
1
Kızlar T bölgem ve yanaklarımda hafif sivilceler var.
Kozmetikciye gittim Roc ürünlerini siddetle tavsiye etti.
Dayanamayıp aldım bende daha önce kullanmadim ilk deneyimim olucak
Daha önce kullanan varmı bu ürünü ??
Yorumlarınızı bekliyorum ürünün resminide ekliyorum..

bugün migrosa gittim bu ürünleri koymuşlardı ortaya reklem yapıolardı bide makinesiyle bi bayanın suratına sürüyolardı fazla ilgilenmedim öyle sorunum yok şükür

bugün migrosa gittim bu ürünleri koymuşlardı ortaya reklem yapıolardı bide makinesiyle bi bayanın suratına sürüyolardı fazla ilgilenmedim öyle sorunum yok şükür

Ne güzel canım ya sorunsuz bi cildin olmasi..
Malesef benim çok fazla olmamakla birlikte tek tük sivilcelerim var.
Bakalım insallah iyi gelicek bu ürün

canim bende bu jel var.
makyaji kiri falan cok iyi cikariyor.
fakat yuzu geriyor.
ki benim cildim karma, yagli yani...
kuru ciltlere uygun bir urun degil.
hassas ciltlere de pek tavsiye etmiyorum.

canim bende bu jel var.
makyaji kiri falan cok iyi cikariyor.
fakat yuzu geriyor.
ki benim cildim karma, yagli yani...
kuru ciltlere uygun bir urun degil.
hassas ciltlere de pek tavsiye etmiyorum.

Bir haftadır kullanınıyorum canım.
Benim cildimde karma bu ürün cok iyi geldi bana.
Kuruluk yapmadan fazla yagı alıyor.
Sivilcelerimide söndürdü 1 hafta içerisinde olumlu sonuçlar aldım.
Şuan icin memnunum sivilcelerimi tamamen gecirmesini bekliyorum..

insallah cok daha iyi gelir canim:)
sevindim begendigine

inşallah canım iki haftadır kullanıyorum.
Cildime iyi geldigini hissediyorum.
Çevremdekilerde işe yaradıgın söylüyor.
inşallah tamamen gecer

Bu ürünüüü kullanan kimse yok muuu??
Kimse yorum yazmıyorr

arkadaşım kullandı bir işe yaramadı demişti canım.

benim de sivilcelerle problemlerim vardı.

o kadar doktora gittim bir tanesi BABE'yi tavsiye etti. sarı tüpte bi temizleyici ... 3 yıl önce başladım o ilk tüp o kdar iyi geldi ki... artık bir şey yok ama devam ediyorum temizleme niyetine.

Aynen canım bendede hiç bir işe yaramadıgını gördüm zamanla ilk baslarda iyi geldigini sandım yanılmışım simdi sadece makyaj temizleyicisi olarak kullanıyorum
Su tüpten biraz daha bahsedermisin banaa:26:

dur resmini bulayım yükleyeyim canım. özelden sitede de atarım nette biraz daha ucuza bulabilirsin.

canım bu jel olan. ilk bunu kullandım. ve bayaa bi süre gidiyor...

bu da temizleme sütü. en son jeli bulamayınca bunu almıştım. bundan da memnun kaldım

tabi ciltten cilde değişir etkisi sanırım. ama o kadar şey kullandım bunları gerçekten beğendim. bir de sevgilimde de vardı askere giderken ona verdim birtane. sabah kalkınca bir de akşam yatarken yüzünü masaj yaparak yıkıyorsun. o da aynı şeyi diyor, baya temizlemiş sivilceleri... bir de illa masaj olayını bile yapmadım çoğu zaman. bildiğin onla yıkadım hemen. bende o kadar işe yaradı yani ...

İyi geliyorsa bende alayım birtanee
Benim sivilce gibide degil suratımda cıkanlar küçük küçük kabarcık seklinde
İmex krem kullanıyorum cok iyi geliyor ama kullanmayı bıraktıgım an eski halime dönüyorum
Kalıcı bi çözüm istiyorumm

istersen bitane eczaneye git. danış işe yarar mı diye.cilt tipine göre karar verir canım. farklı cilt tipleri için farklı ürünleri var bildiğim kadarıyla .. sonra varsa dediğim siteden alırsın ucuza

istersen bitane eczaneye git. danış işe yarar mı diye.cilt tipine göre karar verir canım. farklı cilt tipleri için farklı ürünleri var bildiğim kadarıyla .. sonra varsa dediğim siteden alırsın ucuza

Bu dermokozmetik ürünlere artık hiç güvenim kalmadı yaa iyi iyi diye kakalıyolar hiç ise yaradıgıı yokk
Simdi sen iyi geldi deyince alasım geldi

Bu dermokozmetik ürünlere artık hiç güvenim kalmadı yaa iyi iyi diye kakalıyolar hiç ise yaradıgıı yokk
Simdi sen iyi geldi deyince alasım geldi

2 ay sonra gelip bana da sinir olma hangi ciltte işe yarar kim bilir ama bnde de sevgilimde de işe yaradı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…