Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün migrosa gittim bu ürünleri koymuşlardı ortaya reklem yapıolardı bide makinesiyle bi bayanın suratına sürüyolardı fazla ilgilenmedim öyle sorunum yok şükür
canim bende bu jel var.
makyaji kiri falan cok iyi cikariyor.
fakat yuzu geriyor.
ki benim cildim karma, yagli yani...
kuru ciltlere uygun bir urun degil.
hassas ciltlere de pek tavsiye etmiyorum.
insallah cok daha iyi gelir canim:)
sevindim begendigine
arkadaşım kullandı bir işe yaramadı demişti canım.
benim de sivilcelerle problemlerim vardı.
o kadar doktora gittim bir tanesi BABE'yi tavsiye etti. sarı tüpte bi temizleyici ... 3 yıl önce başladım o ilk tüp o kdar iyi geldi ki... artık bir şey yok ama devam ediyorum temizleme niyetine.
dur resmini bulayım yükleyeyim canım. özelden sitede de atarım nette biraz daha ucuza bulabilirsin.
İyi geliyorsa bende alayım birtanee
Benim sivilce gibide degil suratımda cıkanlar küçük küçük kabarcık seklinde
İmex krem kullanıyorum cok iyi geliyor ama kullanmayı bıraktıgım an eski halime dönüyorum
Kalıcı bi çözüm istiyorumm
istersen bitane eczaneye git. danış işe yarar mı diye.cilt tipine göre karar verir canım. farklı cilt tipleri için farklı ürünleri var bildiğim kadarıyla .. sonra varsa dediğim siteden alırsın ucuza
Bu dermokozmetik ürünlere artık hiç güvenim kalmadı yaa iyi iyi diye kakalıyolar hiç ise yaradıgıı yokk
Simdi sen iyi geldi deyince alasım geldi
2 ay sonra gelip bana da sinir olma hangi ciltte işe yarar kim bilir ama bnde de sevgilimde de işe yaradı yani
Yok canım neden kızayımm
zorla al demiyorsunya