Cilt Bakımı Ürünleri roc hydra nemlendiriciler hakkında bilgisi olan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
merhaba arkadaşlar biraz araştırma yaptım güzel gibi geldi ama benim için önemli olan kk dostlarımın fikirleridir..kullanıp memnun olan,olmayan yada bu konuda bana yardımcı olmak isteyen herkesin görüşlerini bekliyorum..:enbuyukkk:

ben gözaltı kremini kullandım ve memnunum ama yüz kremini bilmiyorum.cildim kuru ve ben de istediğim gibi bir nemlendirici bulamadım.neutregina kullanıyorum şimdilik.

benm cildim çok yağlı canım ya burdaki yorumlara göre alıp almamaya karar vericem ama kimse ilgilenmiyo..cevabın için çok teşekkür ederim

ben kullanıyorum kuru hassas<ciltler için olanını,göz çevresi.krem temizleyici ve cilt lekeleri için bir ürününü kullanmaya başladım memnunumm.

baya eski konu ama yazmadan edemiycem ben de 1 hafta önce aldım benm kuru cildim nemlendiricisini aldım. gerçekten sonuç mükemmel şöyle ki rocdan önce olay in nemlendiricisini aldım yüzümde allerji yaptı her yerinde kaşıntılı kabarcıklar çıktı ödüm koptu leke kalacak diye. kesinlikle güvenilir ve kaliteli bir ürün.

valla çok eski bir konu ama ,roc kullandım ve çok memnun kalmıştım ,fakat bi ara değişiklik olsun diye vichy ninkini almıştım ,ama roc kadar memnun kalmamıştım fakat hani olur ya,yüzünüze sürersiniz ve yüzünüz bebek gibi yumuşacık olur :))işte öyle bir nemlendirici yada serum tavsiyesi olan var mı _

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…