- 4 Eylül 2018
- 37
- 11
- 34
Ben de yaşadığım yerde insanların genellikle tercih ettiği, başka da daha iyi bir yer olmaması nedeniyle bir güzellik merkezinde bacaklarım için bu robotx hibrit cihazla lazere başladım. Bikini bölgesi için de cynosure isimli alex olduğunu söyledikleri bir makine kullandılar. Kendilerinden çok eminler ve işlerinin ustası olduklarını söylediler. Sadece konuşmak için gitmiştim, yaptırmış oldum. Yıllarca lazer epilasyonu çok araştırıp bir türlü emin olamıyordum ama başlamış oldum. Toplam 3 seans ve 3 kontrol seansı gidebildim. Daha sonra pandemi olunca devam edemedim. Gittiğim sürece azalmalar olmuştu. Ama 3 aydır hiç gitmedim sadece incelmiş gibi ama asla azalma, boşluk olmadı. Hepsi geri çıktı. Bu 3 seansa 1600 gibi bir ücret ödedim. 2 bölge yaptırdım, bu fiyata en azından biraz azalma görmeliydim. Cihazlar ıpl mi hiç anlamadım. Güzellik merkezleri açıldı, hala cesaret edip gidemiyorum ama gerçekten devam etmeye değer mi bilmiyorum, yaşadığım yerde de çok merkez yok. Genel olarak 3 seans gittin devam etmeden bilemezsin diyorlar ama en azından azalma olması gerekmez miydi, bu cihazlara uzun süre devam edip sonuç alanlar var mı?