- 25 Mart 2019
- 40
- 8
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
busra1725 merhaba robotx araştıyorum ama hiçbir yorum bulamıyorum tavsiye edermisiniz cihaz ıpl mi acaba
Merhaba neler buldunuz acaba giden arkadaslar sonuctan memnun mu? İpl cihaz mi? Ben nette arastirma yaptim iyi aciklamalar var. Giden bir arkadasim da var gayet memnunnfakat mesele bittikten sonrasi.
3-4 seansta kalıcı olarak bahsediyorlar. Ama garanti olması açısından pakette 6 seans koyduklarını söylüyorlar. Sizinkinin büyük çoğunluğunun bitmesi lazım bu durumda. Azalma ne oranda acaba yüzde olarak ifade edecek olursak.Ben de bu lazere gidiyorum yüz bölgemde ince minik ama beni rahatsız eden tüyler icin bıyıga sanırım dört oldu çene ve favorilere üc seyans ve bikini de üç seyans oldu ama hala bu cihaz hakkında olumlu düsünemiyorum cünkü 5 yıl önce bacaklarımı ve baska kısımlarımı diod lazerle halletmistim ve etkisinden emin olabiliyordum ama bu cihaz nasıl deseler hala yorum yapamıyorum
3 seans 3 kontrol mu gittiniz yoksa 6 ay mı gittiniz?Arkadaşlar yazın lütfen Robotix hibrit aleksandr cihazına lazare girdim, 6 sean gittim, koronadan dolayi 3 ay gidemedim, tüyler oldugu gibi çıktı, varmi bu cihazı kullanip seans bitiren
Aman diyim daha fazla devam etmeyin.lazeri güvenilir bi hastanede veyaa poliklinikte yaptırın.yuzünuze lazer yaptirmayin tuyler tetiklenir.önerilen iğneli epilasyondur.onu da iyi arastirip ustalarina yaptirmak gerekir. Gittiginiz cihaz en kıytırık cihazlardan arastirin fiyatı 30 bin tl yi geçmez kuaförlerde bile var.ipl denen meret tüyleri uyutur ağda gibi düşünün yaptirdığiniz vakit vucut tertemizdir birakinca tekrar tüyler çıkar.ucuz maliyetle elde edip lazer diye insanları kandırıp para cuvallaıyorlar.Yuz bölgesinde ve vücutta gobek gogus gibi bolgelerde tüy artışı yapar.yani ayva tüyleri uyandirir.ipl denen sey zamanla vitiligo hiperpigmentasyon hipopigmentasyon ciltte kararmalar yapar.ardından dereceyi fazla verip cildinizi yakarlarsa o yanık ne yazık ki yıllarca cildinizde kalır diğer lazer ceşitlerine benzemiyo bu yanıklar.krem şu buyla asla geçmiyo.bnm 2 yıldır yüzümün sol tarafında para buyuklugunda koyu tonda leke var açılma da yok renginde.bnm başıma öğrenciyken geldi tüm bunlar.depresyonunu yaşıyorum.ben bi cahillik ettim.pişmanımArkadaşlar yazın lütfen Robotix hibrit aleksandr cihazına lazare girdim, 6 sean gittim, koronadan dolayi 3 ay gidemedim, tüyler oldugu gibi çıktı, varmi bu cihazı kullanip seans bitiren