Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bil bakalımın iki adet tablası yokmu acabaRobotto dans eder,şarkı söyler,komutları yerine getirir,yumuşak disk atar.15 tlEki Görüntüle 1331326 Eki Görüntüle 1331327
Bil bakalım kim 15 tl
Eki Görüntüle 1331328
Eğitim halısı kullanılmamış 15 tl
Eki Görüntüle 1331330
Evet canım 2 adet arkalı önlü.Bil bakalımın iki adet tablası yokmu acaba
Canım bi arkadaş sordu cvp bekliyorum.Almazsa sana döneyim.Pil ile çalışıyor,kullanılmamış hiç.eğitim halısını almak istiyorum konu ile ilgili yardımcı olur musunuz? pil ile mi çalışıyor temiz mı ?
erhaba bilbakalımı kesin alıyorum lütfen başkasına satmayın. Öm atıyorum sizeEvet canım 2 adet arkalı önlü.
Kargo dahil değil tabiki.Son fiyat.Bil bakalm kim kargo dahilmi son fiyatmi.kocaelideym eksk parca varmi
hangileri kaldı ?hepsi duruyorsa hepsini almak istiyorum.Robotto satışta değil arkadaşlar.
Halı için arkadaştan cvp bekliyorum.Ama bil bakalım kim duruyor.hangileri kaldı ?hepsi duruyorsa hepsini almak istiyorum.
robot satıldımı?Halı için arkadaştan cvp bekliyorum.Ama bil bakalım kim duruyor.
tm cnm olumlu olumsuz cevap bekliyorum
Robotu bayadır kullanmıyorduk canım.Kontrol etmemiştim,içinde pil kalmış oksitlenme yapmış.Onun için satışta değil.robot satıldımı?
Arkadaş bugün girmiş foruma ama cvp yazmamış,sanırım almayacak.tm cnm olumlu olumsuz cevap bekliyorum