Roborock Q7 ya da S7 derim. Biri annemde var biri bende. İkisi de güzel. Ama silmesinden falan bir şey beklemeyin. Önemli olan süpürmesi derim. Ben paspasını her odada tekrar yıkasam da tam temiz olmuyor. Ama çok güzel süpürüyor. Bazen günlerce kablolu süpürge açmıyorumHerkese selam, beş yıl önce evlenirken irobot almıştık. Haliyle zaman geçtikçe eski verimini kaybetti. Benim oğlan da robotu eğlence alanı olarak kullanıp üstüne oturuyor. Evi öyle geziyorlarAma cidden taş gibi süpürgeymiş. Bir kere bozulmadı.
Neyse arkadaşlar, şimdi yeni bir süpürge almak istiyorum. Şöyle paspas özelliği de olan yedek parça sorunu olmayan bir robot süpürge önerisi alabilir miyim? Bir haftadır yorum okumaktan şaşı oldum.
Not evde biri iki yaş (insan) biri de dört yaş (tüy dökmeyen ama yemek döken köpek) olmak üzere iki afacan bulunmaktadır.
Servis ve yedek parça konusunda bilginiz var mı? İthalatçı firma garantisi olduğu için sıkıntı olduğuna dair bir kaç yorum okudum ama doğruluğu nedir bilmiyorumRoborock Q7 ya da S7 derim. Biri annemde var biri bende. İkisi de güzel. Ama silmesinden falan bir şey beklemeyin. Önemli olan süpürmesi derim. Ben paspasını her odada tekrar yıkasam da tam temiz olmuyor. Ama çok güzel süpürüyor. Bazen günlerce kablolu süpürge açmıyorum
O zaman çok seçenek yoktu. Bir de irobot paspas ve robotu ayrı satıyordu. İkisi ayrı robot yani. Bir ürün gördüm onda da yorum yok gibi. Roborock silme ve süpürge açısından daha mantıklı geliyor.Madem yıllardır kullanıyorsun ve memnunsun, aynı markanın daha yeni modellerini neden denemiyorsun?
Benim robot (paspassız) köşeleri ufak da olsa bırakıyordu. Kendim alıyorum o kısımları.takipteyim
Paspaslı olanı kullanıp memnun olan var mı ?
1+1 için gereksiz mi?
köşeleri net şekilde alabiliyor mu?
Ben makinayı alırken Trendyol dan yedek parça da aldım ama servis konusuna hiç bakmadım. S7 ilk çıktığında almıştım, hala bir sorun yaşamadım. O yüzden servise bir şey diyemem ama arkadaşımda Çok bilindik başka bir markanın var. Onun makinası Koltuk altına girmiyor ama benim koltuklarım da aynı yükseklikte olmasına rağmen benim makinam giriyordu. Ben geçen çayı kavanoza boşaltırken yere döktüm, halımın bir bölümünü seçtim. Mutfaktan Süpürgeyi çalıştırırım Geldi, halıda o seçtiğim bölümü süpürüp gitti. Bazı markalarda bu özellik yok mesela. Harita konusunda da tek bir sıkıntı yaşamadım.Servis ve yedek parça konusunda bilginiz var mı? İthalatçı firma garantisi olduğu için sıkıntı olduğuna dair bir kaç yorum okudum ama doğruluğu nedir bilmiyorum
Evet haritalandırmada başarılıymış, ayrıntılı yorum için teşekkür ediyorumBen makinayı alırken Trendyol dan yedek parça da aldım ama servis konusuna hiç bakmadım. S7 ilk çıktığında almıştım, hala bir sorun yaşamadım. O yüzden servise bir şey diyemem ama arkadaşımda Çok bilindik başka bir markanın var. Onun makinası Koltuk altına girmiyor ama benim koltuklarım da aynı yükseklikte olmasına rağmen benim makinam giriyordu. Ben geçen çayı kavanoza boşaltırken yere döktüm, halımın bir bölümünü seçtim. Mutfaktan Süpürgeyi çalıştırırım Geldi, halıda o seçtiğim bölümü süpürüp gitti. Bazı markalarda bu özellik yok mesela. Harita konusunda da tek bir sıkıntı yaşamadım.
Elinden gelse banyoya falan girecek. Tekerleri o konuda çok iyi. Yüksek halılara bile çıkıyor.
Benim S7. Paspaslı. Hem süpürme hem paspas özelliği olunca süpürmesi uzun sürüyor. Roborock S7 paspasını halıda kaldırıp yerde tekrar indiriyor ama Q7 si bunu yapmıyor. Paspası Halıda da yerde.takipteyim
Paspaslı olanı kullanıp memnun olan var mı ?
1+1 için gereksiz mi?
köşeleri net şekilde alabiliyor mu?