Kizlar, bir tek bu basligi bulabildim.
Robot supurge onerisine ihtiyacim var cevremdeki herkes xiaomi delisi baska bir markaya bakma bile diyorlar ama ben teknolojik aletlerde ozellik arar ona gore alirim marka takintim yoktur.
Simdi sorularim sunlar;
Sizce bir robot supurgede olmazsa olmaz dediginiz ozellik nedir? (Harita, mop ?? Daha baska ne var, mop cok mu lazim?)
Sahane iki supurgem var ama evimin tozlanma kapasitesi bir fabrikayla eş deger, otobus guzergahi olan bir caddede oturuyorum, resmen evime toz yağıyor. Bebeklerim var, toz kaynakli alerji olusacak diye (sonradan alerji olusur mu emin degilim) aklim ciktigindan hergun supurge calistiriyorum. En azindan supurge isinden kurtulmak icin 15bin tl ve uzeri gibi rakamlar sizce verilir mi?
Soruyu soyle duzenleyim, bir robot supurge edinsem buyuk supurgeyi calistirmak zorunda kalir miyim? En azindan haftada 1 buyuk supurge calistircak hale gelsem yeter bana.
Mesela moplu olanlarda sizler arkasindan vileda yapiyor musunuz?
Moplu makinalari calistirdigimizda halilari kaldirmak zorunda miyiz? (Halilarimin çoğunluğu kilim, robot supurgeler kilim uzerinde gezebiliyor mu?)
Iki gardrop haric tum esyalarim ayakli, haritali bir makina aldigimda mesela masa sandalye kisimlarinda sorun yasar miyim?
Kucuk bir evim var, toplam supurme alani tahminimce 70 m², banyo ve tuvalet haric eşik yok. Eşik asabilen / merdiven cikabilen bir makina mi tercih etmeliyim?
Kullanici tecrubelerinize gore, sorularimi da baz alarak bana marka ve ozellik onerisinde bulunabilirseniz cok mutlu olurum.