Roborock robot süpürge önerisi

seda_2017

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2024
4
0
1
28
Daha önce Xiaomi'nın s10t modelinde robot süpürgesini aldım fakat asla verim alamadım bir çok defa servise gitti şimdi roborock markasından almak istiyorum özel gereksin olan bi çocuğum var o yüzden sık sık kullanıma dayanacak önerilerinizi bekliyorum limitim 40 bin teşekkür ederim şimdiden :)

Merhaba eğer hala almadıysanız roborock hem su hazneli hem toz hazneli şahane bir model var. İsmi Qrevo S modeli. 33.000 e almıştım . Hala o fiyatta. Harika bir ürün . Sadece arada temiz su eklıyorum . Kocaman tankı var. kendi kendine toz boşaltıyor, suyunu eklıyor. Mop yıkayıp kurutuyor. Halıda otomatik mop kaldırma özelliği vs baya baya özelliği var mutlaka bakın derim . Ben çok memnunum. O geldiğinden beri büyük süpürge açmadım

Merhabalar, ürünü birkaç aydır kullanıyorsunuz şimdi deneyimlerinizi öğrenebilir miyim özellikle dönen mopları sorun çıkardı mı hiç cırt cırtları aşındı mı, süpürgenin çekişinden genel olarak herşeyinden hâlâ memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…