• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektronik Ev Aletleri Roborock qrevo S

Preity

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2025
1
0
1
21
Roborock dünyasını keşfettiğimiz zaman satış mağazalarına yöneldik. Metrekare bakımından oldukça geniş bir evde yaşıyoruz her gün yerleri süpürmek silmek meziyet haline geliyor üstelik de zaman alıyor çünkü evin geri kalan işleri var. Öncelikli amaç evin yükünü taşıyabilecek derinlemesine temizlik yapan ve beyaz fayans zeminin gözümüze çarpan lekelerini ortadan kolayca kaldırabilecek bir robot süpürge! Evet oradaydı işte daha bir çok marka arasında beni all! Dermanın benim diyen Roborock qrevo s.
Qrevo S ilk göze çarpan özelliği smartplan modu zeminin kirlilik düzeyine göre temizliği kendisi hallediyor. Su akışı, vakum gücü hepsini bana bırak diyor. İkili dönen moplari sayesinde olduğu yerde tek seferden geçmiyor zemin üzerinde bulunan lekeleri çıkarmaya istikrarlı. Robot süpürge bakımı da oldukça kolay zaten uygulamaya girdiğiniz zaman ayarlar bölümünde bakımı yapılması gereken parçalarını gösterip gerektiği zaman uyarı da veriyor. Neyse siz kahvenizi yudumlayın Roborock qrevo s de sizin temizliğinizi yapsın 🥰

Eklentiler

• IMG-20250307-WA0004.webp
    IMG-20250307-WA0004.webp
    64 KB · Görüntüleme: 13
Back