Dengeli translokasionla hamile kaldim .. Bir boş gebelik ve 1 kalp durmasi sonrasinda eşimde robertsioan tip trans lokasyon oldugunu ögrendik 13 ve 15.kromozomunda ailesinde boyle bi rahatsizlik yok sadece benim esimde meydana gelmis ve dengeli tasıyisi olmus bu durumu ilk yasadigimda bende cok arastirdim ama suan umut olmak icin yaziorum.. biz bi olayi ogrendik tam sindirmeye ve care aramaya calisirken care rabbimden geldi . Ben 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim tabiki sevinemedik hatta cok agladik cunku bu bebegin de ölucegini dusunduk ve hastanede bize dedikleri gibi ya anne karninda yada dogunca olucekti en korktugumda buydu hamilelik surecim cok sıkintiliydi ogrendigim an bi cok doktor hamile kalmama kizdi ellerinden bisi gelmeyecegini soyledi sadece biri haric o doktorum bana umut oldu kan sulandirici igne basladi ve kontrolleri sık tuttu . Ben her hamile gibi mide bulantilari kusma gebelik koleztazisi derken doguma 1 ay kala bebegimde kordom yaslanmasi oldugu ortaya cıkti ve bebegim kakasini yapti doktorum bu problemler yuzunden 1 ay erken yani 36 haftalikken sezeryanla aldi bebegimi ve rabbime sukurler olsunki cok saglikli suan 7 aylik bir oglum var belki bu yazimda benim gibilere umut olur benim 9 ayim acaba ne zaman ölur olürse naparim die gecti ve cok yiprandim siz boyle yapmayin ve unutmayin doktorlar proflar ne derse desin Allahh ne derse o olur ...