• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roactune kullanırken yan etkisini görenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Racky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
2
0
1
26
Kızlar roactune kullanıyorum 6. Aydayım tam yüzüm iyi oldu derken kırmızı ve küçük sivilceler çıkmaya başladı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yaşayan bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mii??? İlacı bıraksam mı ??

Ben de 6.5 ay kullandım. Doktora kalsa 2 ay daha kullanmalıydım ama ben artık dayanamayip bıraktım. Bıraktığımda sivilceler geçmiş, belirgin kırmızı sivilce izleri vardi. O kadar bıkmıştım ki onlar kalsin dedim. Ama 3 4 ay içersinde geçti. Şimdi yüzümde hiçbir sey yok çok şükür. Birakali 8 ay oldu. Lekeler zamanla geçecektir. Bende öyle oldu.

Ben de 6.5 ay kullandım. Doktora kalsa 2 ay daha kullanmalıydım ama ben artık dayanamayip bıraktım. Bıraktığımda sivilceler geçmiş, belirgin kırmızı sivilce izleri vardi. O kadar bıkmıştım ki onlar kalsin dedim. Ama 3 4 ay içersinde geçti. Şimdi yüzümde hiçbir sey yok çok şükür. Birakali 8 ay oldu. Lekeler zamanla geçecektir. Bende öyle oldu.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Umarım benimde lekelerle birlikte hepsi geçer ☺️

Back