Sivilceli Ciltler roaccuttanne ve sonrasında çocuk sahibi olmak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gzdeak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2
0
:çok üzgünüm:Merhaba arkadaşlar,Ben yeni üye oldum.Sizlere bir kaç sorum olacak ; şöyleki ben 1,5 senelik evliyim .10 senedir sivilce problemi yaşıyorum aralıklarla azalıyor artıyor ama hiçbir zaman tam anlamıyla geçmiyor ,artık kistik akne halini almış durumdalar.İlaç tedavileri kısa süreli iyileşme sağlıyor.Neyse uzatmayayım.son 1 senedirde doktorlar artık roaccuttane tedavisine başlamamı söylüyorlar bu konuda benim biraz tereddütlerim var.Bazı forumlardan okuyorum ve çok korktum bu ilaç vucüttan atılmıyormuş ve ileride çocuklarda sakat doğum riski olabiliyormuş.Doktorum 6 ay sürede atılacağını ama sen çok şüpheliysen 1 sene beklememi istedi zaten benim 2 seneye kadar çocuk planım yok ama sonrasında çocuğumda sorun olursa diye çok korkuyorum.Szilerden bu ilacı kullanıp da çocuk sahibi olan arkadaşlar varmı ? youmlarınızı bekliyorum..

Tşk.

mrb arkadaşım.. ben 2 ay kullandım bu ilacı! iğrenç bi ilaç bilgin olsun öncelikle psikolojim çok bozuldu konuşmayı unuttum diebilirim,çok içime kapanık biri oldum gerçi artk yok öle bi sorunum allaha şükür, nese yüzüm çok tahriş oldu kuruttuğu için yanmalar pul pul dökülmeler yaşadım:KK43: ilacı kestim tabi bu süre içinde sivilcelerimde geçmişti izleride... ilacı bıraktıktan 4 ay sonra evlendim ve hamile kaldım:) bebğim su an 10 aylık ve çok sağlıklı tabi ben bilinçli davranmadım:S ama nihayetinde bebeğim çok sağlıklı tam 3.500 gr dogdu erkek ve su ana kdr grip bile olmadı aman allah korusun dilimi ısırayım:) nese sölemek istediğim ilacı kullanma derim çünkü bi süre sonra yine çıkıcak sivilcelerin kendine ve karaciğerine yazık edersin!! bebeğinede 6 ay sonra hamile kalırsan bi şey olmaz merak etme..

Canım ben ilaca yeni başladım, ama başlamadan çok araştırmıştım.
Doktorunun söylediği doğru sayılır, tedaviyi kestikten 1 ay sonra ilaç vücudundan tamamen atılmış oluyor. Yani bebeğine ilerde yaratabileceği bir zarar yok. Eğer sivilcelere kesin çözüm diyorsan kullan derim. Birde yan etkilerine gelelim, kişiden kişiye değişiyor. Ben bunalıma girdim berbat bi hap diyeni de var sadece yüzüm ve dudaklarım kurudu ama sonrasında bebek gibi cilde kavuştum diyeni de.
Madem 2 yıl bebek düşüncen yok, Kullanmanda fayda var.
Ben yeni başladığım için etkilerine tam bişey diyemiyorum, ama kullanıcı yorumlarını çok okudum.

Şimdiden geçmiş olsun tatlım.

peki bu roaccuttane regl dönemindede kullanılır mı?

X