Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mermaid, ben burun için tonimer jel kullanıyorum bunu doktorum vermişti zaten 3. ayıma girdim ve hiç kanama sorunu yaşamadım.Sabah aksam kullanmak gerekiyor ama ben günde bir defa kullanıyorum ssk karsılamıyor 30tl civarıydı.
Dudaklarım için klasik zaten bepanten merhem ve blistex med plus naneli olan.Bepanten i özellikle gece yatmadan önce sürünce iyi sonuc veriyor ,gün içinde de evde isem sürüyorum zaten.
Yüzüm için bir tek roche ve darphin güneş kremlerini kullanıyorum .Doktorum baska hiç bir sey kullanma dedi.Cok da kurumuyor yüzüm aslında.Makyaj yaptıgım için sadece temizleme sütü kullanmamı önerdi roche kullanıyordum cok yaktı ve kızarttıı bende diadermine aldım argan yaglı olanı ( marka farketmez demişti doktorum) ve bol su ile yıkıyorum.
Göz cevreme kendi aldıgım daprhin ürünlerini kullanıyorum doktor önerisi değiş ama kuruluk hissettigimden kullanıyorum.Bol su içiyorum kereviz tüketmeye calısıyorum sevmesem de .Yoğurt yemeye calısıyorum.
Rica ederimHayır önermedi .Yüzüm cok kurumadı benim o yüzden ihtiyac duymuyorum güneş kremi kullanıyorum sadece
rahat geciriyorsun anladıgım kadarıyla umarım bende de oyle olur. bir cok dudak ürünü kullanms biri olarak blistex daily lip cond. kullanmanı da önerebilirim med plus iyilestirme konusunda cok iyi ama bu da dolgunlastryor hafiften. pürüzsüzlestiriyor. ikisini birlikte kulanıyorum simdi de.
bende bu ilaca eşdeğer zoretanin kullandım. içeriği aynı zaten.bende kuruluk ve bel sırt ağrısı vardı onun dışında hiçbi yanetkisi olmadı. doz yükselince sersemlik yaptı birazda. niveanın dudak koruyucusunu sürüyordum sürekli birde güneş kremi. ellerim çok kurumuştu ve çatlamıştı bunun içinde nutraplas(sgk ödüyo) kullandım.
bende bu ilaca eşdeğer zoretanin kullandım. içeriği aynı zaten.bende kuruluk ve bel sırt ağrısı vardı onun dışında hiçbi yanetkisi olmadı. doz yükselince sersemlik yaptı birazda. niveanın dudak koruyucusunu sürüyordum sürekli birde güneş kremi. ellerim çok kurumuştu ve çatlamıştı bunun içinde nutraplas(sgk ödüyo) kullandım.
bence normalde bile nivea hic yaramıyor bu dobemde onunla nasıl rahat ediorsun:44: blistex kullan farkı göreceksin. kac spf kullanıyorsunuz?
30un üstü uygun degil diyenler olmuş ama bana doktorum baska bir tedavide 50 vermişti..akneli cilde 50 olmaz demiş bi doktor oyle okudum.
iki güneş koruyucum da 50 faktör benim
memnun musun kremlerden?
hiç duymamıstım genelde cildiye uzmanları coppertone ve roche öneriyor
kafverengiNickin çok hoş öncelikle. Biraz anlatabilir misin tedaviden önce ve sonra nasıl oldu cildin? cukurluk leke vs durumu nasıldı ? merak ediyorum da böyle kullananları
![]()
bence normalde bile nivea hic yaramıyor bu dobemde onunla nasıl rahat ediorsun:44: blistex kullan farkı göreceksin. kac spf kullanıyorsunuz?
30un üstü uygun degil diyenler olmuş ama bana doktorum baska bir tedavide 50 vermişti..akneli cilde 50 olmaz demiş bi doktor oyle okudum.