• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ROACCUTANEnın etkilerini hafifletmek, başa cıkmak için ne yapıyorsunuz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
kızlar bir cok yan etkisi var herkeste olacak olanlar da genel bir kuruluk. yüzde aşırı kurulugu neler kullanarak önlemeye calısıyorsunuz? bir de burum kanamasını neyle önleyebiliriz?

Mermaid, ben burun için tonimer jel kullanıyorum bunu doktorum vermişti zaten 3. ayıma girdim ve hiç kanama sorunu yaşamadım.Sabah aksam kullanmak gerekiyor ama ben günde bir defa kullanıyorum ssk karsılamıyor 30tl civarıydı.

Dudaklarım için klasik zaten bepanten merhem ve blistex med plus naneli olan.Bepanten i özellikle gece yatmadan önce sürünce iyi sonuc veriyor ,gün içinde de evde isem sürüyorum zaten.

Yüzüm için bir tek roche ve darphin güneş kremlerini kullanıyorum .Doktorum baska hiç bir sey kullanma dedi.Cok da kurumuyor yüzüm aslında.Makyaj yaptıgım için sadece temizleme sütü kullanmamı önerdi roche kullanıyordum cok yaktı ve kızarttıı bende diadermine aldım argan yaglı olanı ( marka farketmez demişti doktorum) ve bol su ile yıkıyorum.

Göz cevreme kendi aldıgım daprhin ürünlerini kullanıyorum doktor önerisi değiş ama kuruluk hissettigimden kullanıyorum.Bol su içiyorum kereviz tüketmeye calısıyorum sevmesem de .Yoğurt yemeye calısıyorum.

Mermaid, ben burun için tonimer jel kullanıyorum bunu doktorum vermişti zaten 3. ayıma girdim ve hiç kanama sorunu yaşamadım.Sabah aksam kullanmak gerekiyor ama ben günde bir defa kullanıyorum ssk karsılamıyor 30tl civarıydı.

Dudaklarım için klasik zaten bepanten merhem ve blistex med plus naneli olan.Bepanten i özellikle gece yatmadan önce sürünce iyi sonuc veriyor ,gün içinde de evde isem sürüyorum zaten.

Yüzüm için bir tek roche ve darphin güneş kremlerini kullanıyorum .Doktorum baska hiç bir sey kullanma dedi.Cok da kurumuyor yüzüm aslında.Makyaj yaptıgım için sadece temizleme sütü kullanmamı önerdi roche kullanıyordum cok yaktı ve kızarttıı bende diadermine aldım argan yaglı olanı ( marka farketmez demişti doktorum) ve bol su ile yıkıyorum.

Göz cevreme kendi aldıgım daprhin ürünlerini kullanıyorum doktor önerisi değiş ama kuruluk hissettigimden kullanıyorum.Bol su içiyorum kereviz tüketmeye calısıyorum sevmesem de .Yoğurt yemeye calısıyorum.

tesekkür ederim mor yel. sana yüz kremi önermedi mi yani doktorun? ihtiyaç duymuyor musun peki?

Rica ederim :34::34:Hayır önermedi .Yüzüm cok kurumadı benim o yüzden ihtiyac duymuyorum güneş kremi kullanıyorum sadece

Rica ederim :34::34:Hayır önermedi .Yüzüm cok kurumadı benim o yüzden ihtiyac duymuyorum güneş kremi kullanıyorum sadece

rahat geciriyorsun anladıgım kadarıyla umarım bende de oyle olur. bir cok dudak ürünü kullanms biri olarak blistex daily lip cond. kullanmanı da önerebilirim med plus iyilestirme konusunda cok iyi ama bu da dolgunlastryor hafiften. pürüzsüzlestiriyor. ikisini birlikte kulanıyorum simdi de.

bende bu ilaca eşdeğer zoretanin kullandım. içeriği aynı zaten.bende kuruluk ve bel sırt ağrısı vardı onun dışında hiçbi yanetkisi olmadı. doz yükselince sersemlik yaptı birazda. niveanın dudak koruyucusunu sürüyordum sürekli birde güneş kremi. ellerim çok kurumuştu ve çatlamıştı bunun içinde nutraplas(sgk ödüyo) kullandım.

rahat geciriyorsun anladıgım kadarıyla umarım bende de oyle olur. bir cok dudak ürünü kullanms biri olarak blistex daily lip cond. kullanmanı da önerebilirim med plus iyilestirme konusunda cok iyi ama bu da dolgunlastryor hafiften. pürüzsüzlestiriyor. ikisini birlikte kulanıyorum simdi de.

tşk ederim canım not aldım kendisini :16:

bende bu ilaca eşdeğer zoretanin kullandım. içeriği aynı zaten.bende kuruluk ve bel sırt ağrısı vardı onun dışında hiçbi yanetkisi olmadı. doz yükselince sersemlik yaptı birazda. niveanın dudak koruyucusunu sürüyordum sürekli birde güneş kremi. ellerim çok kurumuştu ve çatlamıştı bunun içinde nutraplas(sgk ödüyo) kullandım.

kafverengi :1: Nickin çok hoş öncelikle. Biraz anlatabilir misin tedaviden önce ve sonra nasıl oldu cildin? cukurluk leke vs durumu nasıldı ? merak ediyorum da böyle kullananları :30::30::30:

bence normalde bile nivea hic yaramıyor bu dobemde onunla nasıl rahat ediorsun:44: blistex kullan farkı göreceksin. kac spf kullanıyorsunuz?
30un üstü uygun degil diyenler olmuş ama bana doktorum baska bir tedavide 50 vermişti..akneli cilde 50 olmaz demiş bi doktor oyle okudum.

bence normalde bile nivea hic yaramıyor bu dobemde onunla nasıl rahat ediorsun:44: blistex kullan farkı göreceksin. kac spf kullanıyorsunuz?
30un üstü uygun degil diyenler olmuş ama bana doktorum baska bir tedavide 50 vermişti..akneli cilde 50 olmaz demiş bi doktor oyle okudum.

iki güneş koruyucum da 50 faktör benim

bana eczacı ducray vermişti tester. izlerin azalmasına yardımcı olur demişti. ama 1 ya da 2 kere kullanmıştım hiç bilmiyorum nasıldır..doktor da teka-heliocare dye bir marka önerdi kullanan var mı?

kafverengi :1: Nickin çok hoş öncelikle. Biraz anlatabilir misin tedaviden önce ve sonra nasıl oldu cildin? cukurluk leke vs durumu nasıldı ? merak ediyorum da böyle kullananları :30::30::30:

teşekkür ederim nickim için bende :1: tedaviden önce kesinlikle yüzüm yara ve sivilceden görünmüyordu. ki 3 sene boyunca kullanmadığım ilaç krem kalmadı. şimdi herkes ne yaptın bakımmı yaptırdın diyor. yaz ayına denk geldiği için zaten var olan çillerim biraz daha koyulaştı ama ilacı bırakalı 1 ay oldu açılmaya başladı. bu arada unutmadan tüğlenme yapıyor ama ilaçtan sonra dökülüyormuş korkmayın ve yolmayın. eşimin hala geçenlerde sinir krizine soktu beni bakım yaptırmışsın ilaç işi değil bu saklama söyle 3-4 yaş küçülmüş gibi duruyosun falan diye zar zor ikna ettim sonuç süper yani.. sadece kollarımda bikaçtane var onlarda önemli değil eylülde tekrar gel bi bakalım duruma dedi doktor kontrole gitcem yine.ilk 1 ayda altta olan bütün sivilceler yüzeye çıkıyo sonra yavaş yavaş kayboluyo 2 aydan sonra

ben hiç silinmesine fırsat vermedim. işin doğrusu makyaj yaparım ama kozmetiklerle çok aram yoktur farklı marka bilmediğim için eczaneye girip aldım kullanıncada bayağı iyi geldi bırakmadım hiç bu arada nivea olan dudak koruyucumdu.ilaca ilk olarak 50 mg başladık. 3. aydan sobnra haftada 4 gün 60, 3 gün 50 kullandım. kan depolarını boşaltıyo dedi kan hapı verdi doz yükselince baya sersemledim.6 ayı tamamlayınca bıraktık geçmeseydi 8 ay falan kullanacaktım. güneş kremimde solante 50 +. aşağısı olmuyo bana verdiğindede sivilcelerim yoktu çil şikayetim olunca verdi.

Çookk tşkler canım yazdığın için.Bende de 1 2 yıllık sivilce lekeri var 3. aya girdim 3 4 tane aktif sivilce var su an sadece sol yanagımda,sağda hiç yok ama lekelerin masallahı var yani :17:

güneş kremim la roche posay anthelios xl 50+

mersinde hangi hastaneyi tavsiye edersiniz bende hap kullanmayı düşünüyorum ama özel hastanede kan tahlili yapmadılar sizce devlet hastanesimi yoksa ünv. araştırma hastanesimi birde hangi doktorla daha iyi mersinli olanlar yardım lütfen

Back
X