Sivilceli Ciltler roaccutane :((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yellowww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
4
0
arkadaşlar bende 05.11.2011 de kullanmaya başladım bu ilacı cıldım aşırı yaglıydı şimdıden yaglanmanın azaldgının görüyorum.ancak bi korkum var ilaç agr bi ilaç oldgundan karacıgerıme zarar vermesınden korkuyorum bırde ayrıca antıdepresan ilaçlar kullanıyorum sanırım bu ilaç depresyonada yol açıyormuş :KK43:( inşallah kaş yaparken göz çıkarmıyorumdur. yorumlarınızı bekliyorum

bende 6 ay kullandım bu ılacı heryerım kurudu valla sen sımdıden dudaklarına falan nemlendırıcı kullanmaya basla cok dıkkat et canım basta cıkartır sıvılcelerını sonrada cıkmaz bırdaha.ama bende cıktı tekrardan malesef hala ugrasıyorum sıvılcelerımınle.sıkma sakın iz bırakır yuzunde burda kullanan arkadaların acıtıgı konulara bakabılırsın.

bende 4 ay 60 mg kullandım sonuç süper ve tekrarlamadı bepanthene merhemle haşır neşir olursun o kadar :) 20 gün bi kusmuştu cildim onun dışında herşy iyiydi hee birde sirle bıyık kısmımı yakmam dışında yaptırma sakın aman diyim

arkadşlar cvplarınız içn teşk ederım çok saolun yalnız benım suratım yaglıydı we kureymş ve cıps tarzı şeyler yıyınce sıwılce çıkarıdı bende roaccutane kullanmadan önce bunlardan kurtulmak içn kuaförde cılt bakımı yaptrdım sıvılceleri iyice sıktı kadın sıyah noktalarıda yaklaşıok bır ay sonra biotanın hani şu bioder bioblas şaç bakım urunlerı varya bıtkisel onun deracın dıye yıkama jeli ve tonıgı var onu kullandım ancak sıvılcelerım daha da arrtı.şuan yanak kıssm ve çene kısmım berbat görünüyor.ucu olmayan sivilceler var we sert sertler wede çok acıyolar.kıpkırmızılar bıde lekeler çok kötü.şimdi benım anlamadım nokta cılt bakımındanmı oldu ürünlerdenmi ??? we 5 kasımdan beridir kullanıyorum roaccutne bu sertlık suratımdaki sivilcelerın oluştrdugu acı ve kıpkırmızı lekeler ne zman geçecek :KK43:( kafayı yemek üzereyım dışarı çıkamıyorum

X